Facebook Pixel «Πέταξε το γάντι» σε Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος!
| 2017-09-21 21:35:00

«Πέταξε το γάντι» σε Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος!

του Κώστα Γκόντζου
«Πέταξε το γάντι» σε Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος!

Ποιο ποσό καλύπτει από τα χρέη και η υπόσχεσή του για την επόμενη μέρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην ανακοίνωση αποχώρησής του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αναφέρεται ονομαστικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο έμμεσα απαντάει στην πρότασή του σχετικά με την επόμενη μέρα στον σύλλογο και τα χρέη που του ζητάει να καλύψει.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ ξεκάθαρα αναφέρει πως θα καλύψει μόνο το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα ζητάει από τους «ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής Οικογένειας» να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διάσωση του συλλόγου.

Πλέον, αναμένουμε με ενδιαφέρον και την απάντηση από την πλευρά Γιαννακόπουλου.

Το κομμάτι της δήλωσης Αλαφούζου που αναφέρεται στην επόμενη μέρα και στο θέμα τον χρεών:

Σήμερα ο Σύλλογος μας βρίσκεται και πάλι σε ένα οριακό σημείο. Για μένα προσωπικά είναι αδύνατον, από ψυχική και οικονομική άποψη, να συνεχίσω να συντηρώ και να διαχειρίζομαι την ομάδα. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τις υποχρεώσεις της έως ένα πόσο της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το ανώτατο όριο που μπορώ να επωμισθώ. Έδωσα ό,τι μπορούσα, αναλαμβάνω μελλοντικές δεσμεύσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μου. Έως εδώ όμως.

Καλώ τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διάσωση του συλλόγου. Θα σταθώ δίπλα τους σαν απλός στρατιώτης, τιμώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που θα αναλάβω στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας. Νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδος καλώντας σε συστράτευση όλους τους Παναθηναϊκούς που μπορούν να συνεισφέρουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags