Facebook Pixel Η αλήθεια για τα «μαχαίρια» Λουτσέσκου - Μπίσεσβαρ
| 2017-09-22 08:10:00

Η αλήθεια για τα «μαχαίρια» Λουτσέσκου - Μπίσεσβαρ

του Κώστα Γκόντζου
Η αλήθεια για τα «μαχαίρια» Λουτσέσκου - Μπίσεσβαρ

Τι ισχύει πραγματικά για τις σχέσεις των δύο ανδρών και ποιο είναι το μέλλον του Ολλανδού άσου.

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ ύστερα από ορισμένα δημοσίευματα που ήθελαν τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα στους δύο άνδρες, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα φυγής του παίκτη από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι ίδιοι οι συμπαίκτες του στην ομάδα τονίζουν ότι δεν έχει συμβεί κάτι με τον Ολλανδό άσο, ούτε ο Λουτσέσκου έχει δείξει στον παίκτη πως δεν τον θέλει.

Ρεαλιστικά δεν τέθηκε ποτέ θέμα φυγής του Μπίσεσβαρ, συγκεκριμένα προς Τουρκία και το μόνο που υπήρξε ήταν μια επαφή που είχε ένας μάνατζερ με τους "ασπρόμαυρους", σε επίπεδο φιλολογικής ερώτησης.

Ο Μπίσεσβαρ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης, όσο και ο Ρουμάνος τεχνικός.

Γι' αυτό το λόγο έσπευσαν να τελειώσουν μια και καλή το θέμα που προέκυψε από το πουθενά για τον 29χρονο, δείχνοντάς του ότι τον υπολογίζουν κανονικά στα πλάνα της ομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags