Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Διούδης για τα διοικητικά και τον τραυματισμό Λουτσιάνο
| 2017-09-22 19:26:00

Τι είπε ο Διούδης για τα διοικητικά και τον τραυματισμό Λουτσιάνο

Sportdog Team
Τι είπε ο Διούδης για τα διοικητικά και τον τραυματισμό Λουτσιάνο

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το "τριφύλλι" στο στήθος και εκτός από το ντεμπούτο του αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο, αλλά και το αν επηρεάζουν την ομάδα τα εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την νίκη με την ΑΕΛ στο Κύπελλο: «Μην ξεχνάμε πως είναι μόνο τρία παιχνίδια οπότε κάποιο στραβοπάτημα τη πρώτη αγωνιστική μετά είναι δύσκολο να πάρεις αυτούς τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Οπότε είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Σίγουρα είναι ένας θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, οπότε όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα όπως αρμόζει στο όνομα μας και πάμε πάντα να κερδίζουμε».

Για τον τραυματισμό του Λουτσιάνο: «Σίγουρα όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Θέλω να πω περαστικά στον συμπαίκτη μας, εύχομαι να βγει πιο δυνατός απ' αυτή την περιπέτεια. Βέβαια εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά υπάρχουν στο χώρο μας τα έχουν περάσει πολλοί παίκτες και τώρα είναι στο μυαλό του ίδιου το πως θα το διαχειριστεί με την κατάλληλη δουλειά να επιστρέψει πιο δυνατός από πριν».

Για το ντεμπούτο του: «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Είναι μια στιγμή που την περίμενα και είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είχα καιρό να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι και δυστυχώς για μένα δεν έκανα και προετοιμασία οπότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Πάντα όταν δεν υπάρχει ρυθμός είναι λίγο πιο δύσκολα. Και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για εμάς. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από τους προηγούμενους αγώνες και η δουλειά μου ήταν λιγότερη έτσι η μετάβαση σε επίσημο παιχνίδι ήταν καλύτερη και για μένα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Ιδίως από τη μέση και μπροστά έχουν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί που ξεκινήσαμε. Όπως είπατε οι νίκες σε όποια διοργάνωση και αν είναι δίνουν ψυχολογία στην ομάδα. Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι χρειάζεται λίγο υπομονή γιατί υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και μέχρι να περάσει ο προπονητής τη φιλοσοφία του και να αφομοιώσουμε τα πράγματα που ζητάει στην προπόνηση για να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο χρειάζεται κάποιο διάστημα. Οπότε θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα πάμε για τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι αν βάλουμε λίγα πράγματα απ' αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται όσα γίνονται στα διοικητικά καλύτερα: «Ποτέ δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όταν ακούς διάφορα για τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεσαι. Όμως δεν είναι αυτή η δουλειά μας και όσο μπορούμε, μένουμε έξω από αυτό το κομμάτι και κοιτάμε να είμαστε προσηλωμένοι στη δική μας δουλειά. Μέσα στην ομάδα είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, ο προπονητής περνάει τα δικά του κομμάτια στην ομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή. Σίγουρα ευχόμαστε να υπάρξει κάτι θετικό για την ομάδα και διοικητικά, από εκεί και πέρα όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, να πηγαίνουμε παντού για τη νίκη και να κάνουμε τη δική μας δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags