Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση για Λημνιό που πρέπει να διαβαστεί!
| 2017-09-23 09:59:00

Δήλωση για Λημνιό που πρέπει να διαβαστεί!

Δήλωση για Λημνιό που πρέπει να διαβαστεί!

Ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει στα νέα παιδιά και πρέπει να τα στηρίξει!

Στον Λημνιό, τον Δεληγιαννίδη αλλά και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Κώστας Ορφανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ξοδεύει για τις ακαδημίες πάνω από 2 εκ. ευρώ, δεν γίνεται αυτά τα παιδιά να μην παίρνουν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Τότε γιατί πληρώνει ο κ.Σαββίδης τόσα χρήματα για τις ακαδημίες. Η φιλοσοφία υπάρχει, αλλά πρέπει να ψάξουμε για ποιον λόγω δεν εφαρμόζεται.

Για τον Λημνιό : «Ο ΠΑΟΚ τον πήρε οριακά τον παίκτη. Υπήρχε ενδιαφέρον από Γερμανική ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Αφού τον πήραμε και καλά κάναμε που τον πήραμε, πρέπει να του δώσουμε τις ευκαιρίες για να δείξει τι αξίζει. Για τον συγκεκριμένο παίκτη δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό, κοντά στο 1 εκ. ευρώ και για τα επίπεδα της Ελλάδας είναι αρκετά μεγάλο το ποσό».

Αναφορικά με τον Δεληγιαννίδη: «Το παιδί αυτό έπαιζε «10άρι»! Είναι ένα παιδί που ξέρει καλή μπάλα και εμείς τον έχουμε κάνει αμυντικό. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που μπορεί να παίζει για να κλέβει αποτελέσματα. Ακόμα και με τον Σάντος στον πάγκο, που η ομάδα έπαιρνε τα αποτελέσματα, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι γιατί δεν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags