Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανέστης: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά...»
| 2017-09-24 08:49:00

Ανέστης: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Ανέστης: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά...»

Την πεποίθηση πως το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό εξαρτάται από την απόδοση της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιάννης Ανέστης. 

 

Μιλώντας στη Real News ο γκολκίπερ της «Ένωσης» τόνισε πως ενδεχόμενη νίκη θα δώσει πέρα από βαθμούς χαρά στον κόσμο και ψυχολογία για τη συνέχεια. 

«Πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι, για ένα ντέρμπι, και εννοείται πως το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το πώς θα νικήσουμε. Ο κόσμος το περιμένει πώς και πώς και όλοι μας θέλουμε να του δώσουμε τη χαρά μιας σημαντικής επιτυχίας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του, αλλά οι νίκες σε τέτοια ματς, εκτός από βαθμούς, χαρίζουν και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η σωστή διαχείριση του αγώνα είναι το κλειδί και από εκεί και πέρα να δώσει ο καθένας μας το 100% στο γήπεδο. Έχουν αλλάξει πολλά φέτος στην ΑΕΚ, και σε πρόσωπα και σε νοοτροπία. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε έτσι. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα το θέμα είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς, το πώς θα παίξουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα νικήσουμε», ανέφερε ο Ανέστης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags