Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα ήττα η Μίλαν ελέω... Ζαπάτα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-24 16:01:00

Νέα ήττα η Μίλαν ελέω... Ζαπάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ήττα η Μίλαν ελέω... Ζαπάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Σαμπντόρια-Μίλαν 2-0, ο Ζαπάτα των «ροσονέρι» έκανε την... πατάτα και ο Ζαπάτα των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ!

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στα πρώτα λεπτά, αλλά η χρήση του βίντεο από τον διαιτητή (που αρχικά είχε δείξει την άσπρη βούλα) δικαίωσε τον Κέσι, με τον ρέφερι της συνάντησης να παίρνει ορθώς πίσω την αρχική του απόφαση για χέρι του Ιβοριανού χαφ.

Η Μίλαν... αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν στο «Λουίτζι Φεράρις» με τον Ντουβάν Σαπάτα μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Μίλαν. Μια κεφαλιά του Κολομβιανού φορ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Ντοναρούμα σταμάτησε τον επιθετικό της Σαμπντόρια σε τετ-α-τετ, κρατώντας όρθιους τους Ροσονέρι.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μοντέλα... ξύπνησαν από τον λήθαργο και ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να φανούν πραγματικά απειλητικοί μπροστά από την εστία της «Σαμπ».

Στο 72' όμως η Μίλαν, πληρώνοντας ένα ολέθριο αμυντικό λάθος, έμεινε πίσω στο σκορ. Ο Κριστιάν Σαπάτα δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά με το κεφάλι, στρώνοντας την μπάλα στον ξαδερφό του, Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά έγραψε το 1-0 για τη Σαμπντόρια.

Αντίδραση δεν βγήκε ποτέ, με τη Μίλαν να δέχεται και ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις από τον Ρίκι Άλβαρες, ο οποίος με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags