Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι, στην Αγγλία ο Κοβάσεβιτς - Πότε έρχεται ο νέος τεχνικός
| 2017-09-25 11:50:00

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι, στην Αγγλία ο Κοβάσεβιτς - Πότε έρχεται ο νέος τεχνικός

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι, στην Αγγλία ο Κοβάσεβιτς - Πότε έρχεται ο νέος τεχνικός

Όλα τα τελευταία δεδομένα για τον διάδοχο του Μπέσνικ Χάσι. 

Μπορεί μετά την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι να διέρρευσαν αμέσως τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Κοσοβάρου τεχνικού, ωστόσο ακόμα οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταλήξει στον διάδοχο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, αυτό δεν πρόκειται να γίνει άμεσα.

Το πιο πιθανό είναι, δηλαδή, να συνεχιστούν οι επαφές των πρωταθλητών με τους τεχνικούς που εξετάζονται και το προσεχές διάστημα η ομάδα να πορευθεί με υπηρεσιακό προπονητή, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πάντα είναι απρόβλεπτος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εξάλλου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, όπου λέγεται ότι έκανε επαφές και για προπονητή, αν και δεν αναμένεται ο Σέρβος να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Πάντως, ισχύει ότι ο Γκουστάβο Πογέτ είναι μέχρι στιγμής ο τεχνικός που έχει ένα προβάδισμα, μιας και φαίνεται πως έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τον Ουρουγουανό κόουτς.

Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να βρίσκεται και στην Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που πάρθηκε τόσο αργά η επίσημη απόφαση αποχώρησης του Κοσοβάρου τεχνικού.

Όπως και να έχει, αυτό που μοιάζει δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι στον Πειραιά προτιμούν έναν τεχνικό που να γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και την ελληνική πραγματικότητα.

Γι' αυτό, άλλωστε, φαίνεται πως έχει κερδίσει πόντους η επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις από το πέρασμά του στην ΑΕΚ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags