Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης - Τι συνέβη πριν το ραντεβού με Αλαφούζο
| 2017-09-25 22:48:00

Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης - Τι συνέβη πριν το ραντεβού με Αλαφούζο

Sportdog Team
Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Ουζουνίδης - Τι συνέβη πριν το ραντεβού με Αλαφούζο

Σε μία κλωστή κρέμονται πλέον τα πάντα στον Παναθηναϊκό!

Μια δύσκολη κατάσταση έχει να διαχειριστεί τις τελευταίες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου περί αποχώρησης από την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με όποια μέσα διαθέτει, παρότι η τύχη δεν φαίνεται να είναι μαζί του.

Οι Πράσινοι έχασαν και στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και ο Ουζουνίδης είναι "σκασμένος" όχι μόνο από την εμφάνιση και την ήττα, αλλά και από την "γκαντεμιά" της ομάδας.

Οι δύο σερί τραυματισμοί των Λουτσιάνο και Τσάβες, την ώρα που είχαν τραβήξει πάνω τους όλο το επικοινωνιακό... κουπί, θεωρούνται σημάδια από τον κόουτς του "τριφυλλιού" πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ουζουνίδης δεν νιώθει καλά με την κατάσταση στον σύλλογο, όμως δεν υπάρχει θέμα παραίτησής του ακόμα, προτού τουλάχιστον μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Θέλει να συζητήσει πρώτα με τον "Mr. SKAI", να ακούσει τι θέλει να του πει και ύστερα να κρίνει από μόνος του αν θα συνεχίσει στο τιμόνι των Πράσινων.

Ο Ουζουνίδης δεν είναι... ρίψασπις, θέλει να το παλέψει, εντούτοις θέλει να δει αν τα μίνιμουμ που είχαν συμφωνηθεί στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ισχύουν ή όχι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags