Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένοι» στον ΠΑΟΚ - «Θα πάμε πρώτοι στο Καραϊσκάκη»!
| 2017-09-26 11:46:00

«Τρελαμένοι» στον ΠΑΟΚ - «Θα πάμε πρώτοι στο Καραϊσκάκη»!

Sportdog Team
«Τρελαμένοι» στον ΠΑΟΚ - «Θα πάμε πρώτοι στο Καραϊσκάκη»!

Βλέπουν γκέλα της ΑΕΚ στα επόμενα παιχνιδία σε Τρίπολη και Ξάνθη.

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στη Ριζούπολη, οι δύο για το πρωτάθλημα κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα και η μία για το Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό, όχι μόνο έφεραν ηρεμία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αλλά άνοιξε για τα καλά την… όρεξη των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, εκεί όπου θέλουν να φτάσουν στο πρώτο τους φετινό «διπλό» σε όλες τις διοργανώσεις και να κάνουν το… προτελευταίο βήμα για τον στόχο που έβαλαν μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, να κατακτήσουν πέντε νίκες στα πέντε παιχνίδια πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στις 22 Οκτωβρίου.

«Πρέπει να κερδίσουμε και τη Λάρισα και τη Λαμία στην Τούμπα, για να πάμε ως πρώτοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» λένε μεταξύ τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, «ποντάροντας» στο ότι η ΑΕΚ δεν θα καταφέρει να κερδίσει και στην Τρίπολη και στην Ξάνθη.

Το ίδιο σκέφτεται και ο Ράζβαν Λουτσέσκου που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει βέβαια στο μπροστινό μέρος του μυαλό του μόνο το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα και το ποιες αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα, αφού αναμένεται να επιστρέψουν στη διάθεσή του οι Άνχελ Κρέσπο και Τζάλμα Κάμπος, όμως στο… πίσω έχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags