Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνδυνος για ΠΑΟ να γίνει... Ηρακλής!
| 2017-09-26 13:21:00

Κίνδυνος για ΠΑΟ να γίνει... Ηρακλής!

Sportdog Team
Κίνδυνος για ΠΑΟ να γίνει... Ηρακλής!

Δυσοίωνο το μέλλον του «τριφυλλιού» με την υπάρχουσα κατάσταση.

Δυσοίωνα προβλέπονται τα πράγματα στον Παναθηναϊκό ύστερα από την είδηση περί αποχώρησης από την ηγεσία της ομάδας του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο «Mr. SKAI» αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές του στο «τριφύλλι» και με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν μερικές ημέρες επισημοποίησε το «πωλητήριο».

Βέβαια, μέχρι να βρεθεί κάποιος να μπει στην ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να την οδηγήσει σε σκληρό μνημόνιο, ενώ το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο για να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ήδη έχει γραφτεί πως οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Δημήτρης Κουρμπέλης έχουν βγει στη «βιτρίνα». 

Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός, καθώς όσο υπάρχει αβεβαιότητα, τόσο θα προκύπτουν ζητήματα που δεν θα λύνονται εύκολα.

Ένα από τα σημαντικότερα, ίσως το σημαντικότερο, είναι η ελληνική αδειοδότηση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι το θέμα που «καίει» τους Πράσινους και όχι η ευρωπαϊκή που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Στο «τριφύλλι» θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ σε αυτό το ζήτημα, αφού αν για παράδειγμα ξεκινούσε τώρα η διαδικασία για την εξασφάλιση της άδειας και με τα υπάρχοντα δεδομένα στα διοικητικά και τα οικονομικά του συλλόγου, τότε ο Παναθηναϊκός θα είχε την τύχη του... Ηρακλή, κάτι που μεταφράζεται σε υποβιβασμό.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση στο στρατόπεδο των Πράσινων δεν είναι καθόλου ευχάριστη και φαίνεται πως αν δεν προκύψει κάποια λύση άμεσα, τότε το μέλλον προβλέπεται εξαιρετικά αβέβαιο για την ύπαρξη του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags