Facebook Pixel Sportdog.gr | Χωρίς Κάμπος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-26 20:39:00

Χωρίς Κάμπος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ!

Sportdog Team
Χωρίς Κάμπος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ!

Το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον προπονητή ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη για το προσεχές παιχνίδι.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες της προηγούμενης εβδομάδας, παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό τους: την διεύρυνση του σερί των επιτυχιών.

Επόμενη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, στην Λάρισα, στην έδρα της ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τον Δικέφαλο να αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.Μετά το ρεπό της Δευτέρας (26.09), άπαντες επέστρεψαν στην δουλειά και ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση στο AEL FC Arena.

O Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που ήταν επικεντρωμένο στην κυκλοφορία της μπάλας, το passing game και την κατοχή, με διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Μάριν Λέοβατς , Γκόικο Τσίμιροτ και Λέο Μάτος ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αύριο θα δουλέψουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε ατομικά, την Τετάρτη (27.09) θα ανεβάσει ρυθμούς, γεγονός που θα λειτουργήσει σαν τεστ και αν όλα πάνε καλά θα ενσωματωθεί με το γκρουπ και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αυτό δεν ισχύει για τον Τζάλμα Κάμπος , που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού. Ο Ανγκολέζος έκανε θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον προπονητή ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη για το προσεχές παιχνίδι.

Τέλος ο Ντόριαν Λεβέκ δούλεψε στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα επανένταξης.

Ο Δικέφαλος την Τετάρτη θα προπονηθεί στις 17:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags