Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρεμπέ: «Είχαμε άσχημο ντέρμπι αλλά με Γιούβε θα τα δώσουμε όλα»
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-26 23:24:00

Καρεμπέ: «Είχαμε άσχημο ντέρμπι αλλά με Γιούβε θα τα δώσουμε όλα»

Sportdog Team
Καρεμπέ: «Είχαμε άσχημο ντέρμπι αλλά με Γιούβε θα τα δώσουμε όλα»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε ο σύμβουλος στρατηγικής των «ερυθρόλευκων» στον ιταλικό Τύπο, όπου αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ.

Τις πολλές δυσκολίες του αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο αλλά και την ελπίδα του τουλάχιστον για την ισοπαλία, εξέφρασε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξή του στην Ιταλία.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κριστιάν Καρεμπέ στη συνέντευξή του στην Corriere Della Serra:

Για το ματς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο: «Είναι δύσκολο γιατί την Κυριακή παίξαμε ένα πολύ άσχημο ντέρμπι. Ωστόσο, απέναντι στην Γιουβέντους είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να κερδίσουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Θα ήταν σημαντικό να παραμείνουμε στο κόλπο για το Champions League ή τουλάχιστον στο Europa».

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά δε μπορούμε το ελληνικό να το συγκρίνουμε με το ιταλικό πρωτάθλημα, που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από μας, ενώ προσελκύει αρκετούς επενδυτές. Στόχος μας η καλή πορεία στο Champions League και ως ελληνικός σύλλογος μπορούμε να γίνουμε πρότυπο για τις άλλες ελληνικές ομάδες».

Για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα: «Αν είμαστε στην έξοδο της κρίσης; Αυτό είναι θέμα οργάνωσης. Προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να γίνει ελκυστικό για τους ξένους παίκτες, αλλά και να είναι πιο ανταγωνιστικό εντός συνόρων. Θέλουμε να έρχονται στην Ελλάδα ξανά παίκτες επιπέδου, όταν όταν ήρθα εγώ στον Ολυμπιακό, που το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό. Ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά η κρίση δεν το κάνει εύκολο: υπάρχουν λίγοι χορηγοί, αλλά ελπίζουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags