Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς αποχαιρέτησε ο Ντιέγκο Κόστα την Τσέλσι;
| 2017-09-27 15:06:00

Πώς αποχαιρέτησε ο Ντιέγκο Κόστα την Τσέλσι;

Sportdog Team
Πώς αποχαιρέτησε ο Ντιέγκο Κόστα την Τσέλσι;

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook είπε το τελευταίο αντίο στους «μπλε».

Η φυγή του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι δεν ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να αποχαιρετήσει την παλιά του ομάδα.

Η μεταγραφή του στη Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε και ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook να στείλει ένα μήνυμα προς τους «μπλε».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάποιοι κύκλοι ξεκινούν την ώρα που κάποιοι κύκλοι κλείνουν. Ο κύκλος μου στην Τσέλσι ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, τρία αξιομνημόνευτα χρόνια, απ' όλες τις πλευρές, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δύο πρωταθλήματα, ένα Community Shield, 120 ματς, 59 γκολ και 24 ασίστ, πριν κλείσει αυτός ο κύκλος. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα, μακριά από αυτόν, αλλά με τον καλύτερο δυνατό.

Οι απίθανοι οπαδοί ενός τέτοιοι αξιοθαύμαστου συλλόγου και όλοι οι συμπαίκτες, όπως και το προσωπικό, θα παραμείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Να είναι σίγουροι ότι πάντα θα είμαι στο πλευρό τους και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν το λόγο που ο κύκλος μου έκλεισε, επειδή δεν μπορώ να χάσω την πίστη που έχω στον εαυτό μου. Σε ευχαριστώ για όλα Τσέλσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags