Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές καταγγελίες για το ματς που ο Σκόκο έβαλε 5 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-27 16:24:00

Φοβερές καταγγελίες για το ματς που ο Σκόκο έβαλε 5 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές καταγγελίες για το ματς που ο Σκόκο έβαλε 5 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φήμες για στήσιμο του αγώνα δίνουν και παίρνουν!

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον αγώνα μεταξύ της Χόρχε Βίλστερμαν και Ρίβερ Πλέιτ να είναι στημένος.

Και πώς να μην μπαίνουν ιδέες όταν το παιχνίδι λήγει 8-0; Μάλιστα δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 3-0 υπέρ της Χόρχε Βίλστερμαν και η ρεβάνς για τη Ρίβερ Πλέιτ θεωρούνταν βουνό.

Πρόκειται για το περιβόητο ματς στο οποίο ο Νάτσο Σκόκο σκόραρε 5(!) φορές. Συγκεκριμένα πέτυχε χατ τρικ μόλις στο 19ο λεπτό.

Στην Αργεντινή και στη Βολιβία δεν λένε να σταματήσουν οι φήμες για χειραγώγηση του ματς. Πάντως η Χόρχε Βίλστερμαν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει όλες τις φήμες.

Το ενδιαφέρον πάντως συγκεντρώνεται στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορ, (αιώνια αντίπαλος της Ρίβερ Πλέιτ), Ντανιέλ Ανχελίσι: «Η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε η άλλη ομάδα να είναι ερασιτεχνική. Η Ρίβερ έχει καλούς παίκτες αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη. Δεν βλέπεις κάθε μέρα μία ομάδα να βάζει οκτώ γκολ σε ματς Copa Libertadores».

Πήρε όμως την απάντησή του από τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο: «Είναι λογικό ένας οπαδός της Μπόκα να καίει την τηλεόρασή του όταν βλέπει ένα ματς στο οποίο η Ρίβερ νικά 8-0. Πονάει πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags