Facebook Pixel Sportdog.gr | Γαλανόπουλος: «Όταν είμαστε καλά δεν μας σταματάει κανείς»
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-27 18:58:00

Γαλανόπουλος: «Όταν είμαστε καλά δεν μας σταματάει κανείς»

Sportdog Team
Γαλανόπουλος: «Όταν είμαστε καλά δεν μας σταματάει κανείς»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο μέσος της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αούστρια Βιέννης.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η ΑΕΚ κάτι που δήλωσε και στη συνέντευξη Tύπου του αυριανού παιχνιδιού με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.

Ο νεαρός μέσος της Ένωσης τόνισε ότι η νίκη με τον Ολυμπιακό τους δίνει ψυχολογία για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Για το ματς με την Αούστρια Βιέννης: «Όπως είπε και ο κόουτς δεν θα έχει μεγάλη αξία η νίκη επί της Ριέκα αν δεν νικήσουμε αύριο. Η νίκη με τον Ολυμπιακό όμως τώρα κοιτάμε το επόμενο μάτς».

Σχετικά με τους στόχους της ΑΕΚ: «Το πρωτάθλημα όπως το Κύπελλο είναι στόχοι μας. Θέλουμε να δίνουμε πάντα, τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα λείπει αρκετά χρόνια από την Ευρώπη, ωστόσο δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα και όταν είμαστε καλά δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας: «Όταν μία ομάδα νικάει, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και φάνηκε και με τον Ολυμπιακό ότι δεν σταματήσαμε λεπτό να ψάχνουμε το επόμενο γκολ και τη νίκη. Είχε χρόνια η ΑΕΚ να κάνει ένα τόσο μεγάλο σερί και να φτάσει να θεωρείται φαβορί και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags