Facebook Pixel Sportdog.gr | Προχωράει η μεταγραφή επιθετικού στον ΠΑΟΚ!
| 2017-09-27 21:10:00

Προχωράει η μεταγραφή επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Προχωράει η μεταγραφή επιθετικού στον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος φέρεται να έχει βρει τον εκλεκτό για την γραμμή κρούσης!

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Αργεντινή, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί πολύ «ζεστά» την περίπτωση του Φράνκο Σολντάνο και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση στην Ουνιόν Σάντα Φε για να τον αποκτήσει τον προσεχή Ιανουάριο!

«Σε ένα μήνα, η Ουνιόν θα έχει πάνω στο τραπέζι την πρόταση αγοράς, παρακολουθούμε τον Σολντάνο, μένει μόνο η έγκριση του τεχνικού διευθυντή. Πηγαίνουμε στην Αργεντινή για το Σολντάνο» φέρεται να είπε άνθρωπος του Δικεφάλου στους Αργεντινούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «El litoral».

Ο 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται ρήτρα αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την αργεντίνικη ομάδα και συγκεκριμένα τον πρόεδρό της, Λουίς Σπανχ, εάν θέλει να τον αγοράσει.

Παράλληλα, στο κόλπο της απόκτησης του Σολντάνο φέρεται να έχει μπει και η Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται να έχει ως προτεραιότητα τη μεταγραφή στο εξωτερικό.

«Στο περιβάλλον του Φράνκο, ξέρουν ότι η αποχώρηση του στη μέση της σεζόν είναι αδύνατη. Επειδή η Ουνιόν έχει "κενό" μέχρι τον Δεκέμβριο στους επιθετικούς για να τον αντικαταστήσει. Και δεύτερον, γιατί πάντα σκέφτεται μια πώληση στο εξωτερικό», δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags