Facebook Pixel Sportdog.gr | Κούτρης: «Αυτό άλλαξε ο Λεμονής σε σχέση με πριν»
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-28 11:00:00

Κούτρης: «Αυτό άλλαξε ο Λεμονής σε σχέση με πριν»

Sportdog Team
Κούτρης: «Αυτό άλλαξε ο Λεμονής σε σχέση με πριν»

Ο νεαρός αριστερός μπακ μίλησε για την πρώτη του συμμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και την συμβολή του Τάκη Λεμονή στην αξιοπρεπή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους.

Αναλυτικά:

Για την πρώτη του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ:
 «Ήταν ιδιαίτερη για μένα να κάνω ντεμπούτο στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ειδικά με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα από μικρός αυτό, όταν έβλεπα τα παιχνίδια στο σπίτι τα βράδια, έλεγα κι εγώ ότι κάποια μέρα θέλω να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με πολλή δουλειά και πίστη στον Θεό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα και συμμετέχω σε αυτή την διοργάνωση».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Όταν αλλάζεις προπονητή αλλάζει η ψυχολογία σου. Αν και με τον κύριο Λεμονή είμαστε μόνο 48 ώρες μαζί, οι ομιλίες του και ο τρόπος που μας έδωσε να καταλάβουμε κάποια πράγματα για το παιχνίδι, ήταν αυτά που έπαιξαν τον ρόλο τους. Μας ανέβασε την ψυχολογία, κάτι που κάνει πάρα πολύ καλά και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ότι πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές στα τακτικά κομμάτια που δουλέψαμε δύο μέρες που είμαστε μαζί. Θεωρώ ότι κάναμε ένα αξιοπρεπέστατο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags