Facebook Pixel Πάει κι αυτός…
| 2011-01-16 19:07:00

Πάει κι αυτός…

Πάει κι αυτός…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού.

Εκανε πίσω λοιπόν ο Πολέμης. Το έφερε από εδώ, το ζύγισε από εκεί και επέλεξε να μην ασχοληθεί με το θέμα της προεδρίας της ΠΑΕ όπως ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τα «πως» και τα «γιατί» και καλύτερα θα ήταν κάποια στιγμή να μας τα εξηγήσει ο ίδιος. Μόνο εικασίες μπορούμε για την ώρα να κάνουμε, κυρίως από τη στιγμή που δεν έχουμε μιλήσει μαζί του.

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση αυτή όχι μόνο δεν είναι καλή, αλλά έρχεται και λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την Καβάλα και η λογική λέει ότι θα μπορούσε να περιμένει τουλάχιστον να τελειώσει το ματς. Αυτό είναι το «φάουλ» καθώς κατά τα άλλα δεν είναι και υποχρεωμένος να αναλάβει.

Πάντως, η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που ήθελαν το γνωστό εφοπλιστή να έχει (ξανά) αλλάξει γνώμη τις τελευταίες δύο μέρες και να μην προχωράει στην ανάληψη της προεδρίας.

Κάτι φαίνεται δεν του κάθισε καλά μετά τις επαφές που έκανε με τους υπόλοιπους μετόχους, ίσως δε να τον πείραξε και ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν αυτές προς τα έξω. Και ιδιαιτέρως αυτή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο όπου είχε και μπόλικη «γαρνιτούρα».

Να προσπαθεί ο άνθρωπος να πει «θα συμμαζέψουμε τα πράγματα» και να «μεταφράζεται» ότι θα βάλει 20 μύρια δεν είναι ότι καλύτερο και σε προκαταβάλει αρνητικά για όσα μπορεί να ακολουθήσουν.

Ετσι ακούγεται λοιπόν πως έγινε, αλλά αλήθεια ποιος ξέρει να το πει με σιγουριά; Ο ίδιος ο Πολέμης σίγουρα καλύτερα, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο και τα λέμε ξανά μετά το ματσάκι.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags