Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαρυσήμαντες δηλώσεις Κρέσπο... «Θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ»
| 2017-09-28 14:15:00

Βαρυσήμαντες δηλώσεις Κρέσπο... «Θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Βαρυσήμαντες δηλώσεις Κρέσπο... «Θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός στόπερ στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια novasports τόνισε πως οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά θέλουν να αλλάξουν την ιστορία της ομάδας κατακτώντας όλους τους τίτλους...

Επίσης αναφέρθηκε στις διαφορές του Λουτσέσκου με τον Στανόγιεβιτς, έκανε σύγκριση με την περσινή ομάδα και μίλησε για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Αναλυτικά ο Κρέσπο μίλησε:

Για την κατάσταση του μετά από το διάστρεμμα
: «Νιώθω καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα πρέπει να βρω ρυθμό και να είμαι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο, αλλά θα το δούμε και στην αυριανή προπόνηση».

Για το πώς είδε την ομάδα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, είμαστε σε καλό δρόμο. Σταδιακά γινόμαστε όλο και πιο συμπαγείς, ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο στο επόμενο παιχνίδι».

Για την άμυνα που δεν δέχεται γκολ: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε πολλά γκολ. Όμως στην άμυνα πήγαμε καλά και δεν βοήθησαν μόνο οι αμυντικοί αλλά όλη η ομάδα, έχουμε δουλέψει καλά συνολικά. Νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια πρέπει αν αλλάξουμε την νοοτροπία μας, να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ για να κερδίζουμε πιο εύκολα».

Γιατί δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας: «Αν ήξερα την λύση θα είχαμε λύσει το πρόβλημα. Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι νέο πρόβλημα, το είχαμε και πέρσι. Προσπαθούμε να το λύσουμε, γιατί κερδίζουμε εντός έδρας, αλλά έχουμε δυσκολίες εκτός. Πρέπει να νιώθουμε ότι είμαστε το ίδιο δυνατοί εκτός έδρας και να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν κερδίζεις μόνο εντός έδρας είναι δύσκολο να πετύχεις».

Για την σύγκριση περσινής με φετινή ομάδα: «Δεν παίζουμε δυστυχώς Γιουρόπα Λιγκ φέτος και αυτή είναι μεγάλη διαφορά, όμως μπορούμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μία άλλη διαφορά είναι ότι φέτος έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα και στις δύο διοργανώσεις».

Για τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου και αν φέρνει πίεση: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να διαχειριζόμαστε την πίεση. Έχουμε πολλά χρόνια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να αλλάξουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ, την οποία γνωρίζουμε καλά. Θέλουμε τα πάντα, ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. Χρειαζόμαστε πολύ την πίεση και πρέπει να την υποστηρίξουμε. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά, να δίνουμε το 100% και παραπάνω, να παλεύουμε σε κάθε αγώνα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που θα φτάσουμε».


Για συνεργασία με Ζαμπράνο και Ρέι: «Είναι πολύ καλοί παίκτες με εμπειρία. Ο Ζαμπράνο έχει παίξει στην Γερμανία, προσπαθεί να μάθει αγγλικά γρήγορα και έχει αρχίσει να μιλάει. Βοηθούν πολύ την ομάδα με την εμπειρία και την ποιότητά τους και είμαι ευχαριστημένος που είναι μαζί μας».

Διαφορές Λουτσέσκου, Στανόγεβιτς: «Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Λουτσέσκου ξέρει καλά την Ελλάδα και πόσο δύσκολο είναι να παίξεις εδώ. Μόλις ήρθε άρχισε να δημιουργεί μία πιο δυνατή άμυνα, να γίνουμε πιο συμπαγείς και ομαδικοί. Από εκεί και πέρα έχουμε τους ποιοτικούς παίκτες από το κέντρο και μπροστά για να κάνουν την διαφορά».

Για την απουσία του κόσμου από Τούμπα: «Δεν έχω ξαναπαίξει επίσημο ματς έτσι. Έχουμε αυτή την τιμωρία και είναι κάτι πολύ άσχημο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Κερδίσαμε τα ματς εντός έδρας ως τώρα και ελπίζουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα που απομένουν και μετά να έχουμε ξανά κοντά τον κόσμο μας».

Για το αν έχει μάθει ελληνικές εκφράσεις αν μαθαίνει τα συνθήματα κερκίδας: «Είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και ακούμε τον κόσμο, οπότε προσπαθούμε να μαθαίνουμε τα συνθήματα. Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις, προσπαθώ να μάθω αλλά είναι πολύ δύσκολο, σιγά - σιγά θα γίνομαι καλύτερος».

Για το rotation: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς αλλά καλό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Κάθε παίκτης που ξεκινά πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Κάποια στιγμή κάποιος καλός παίκτης θα είναι στον πάγκο, αλλά θα χρειαστεί αργότερα. Όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όλοι θα πάρουμε τις ευκαιρίες μας. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να δουεύουμε σε κάθε προπόνηση και αν ένας παίκτης δεν είναι στην ενδεκάδα τώρα, να περιμένει την ευκαιρία του. Πρέπει όλοι να παλέψουμε για την ομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΛ και αν τα ματς με τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μιλήσαμε πριν για το πρόβλημα εκτός έδρας και πρέπει να το σταματήσουμε. Μπορεί να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση σαν να είναι ντέρμπι. Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags