Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος για πρωτάθλημα ο Άρης που μοίρασε 5άρα!
| 2017-09-28 19:15:00

Έτοιμος για πρωτάθλημα ο Άρης που μοίρασε 5άρα!

Sportdog Team
Έτοιμος για πρωτάθλημα ο Άρης που μοίρασε 5άρα!

Καταιγιστικοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που επικράτησαν 5-1 σε φιλικό του Αιγινιακού.

Ο  Άρης πήρε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα και σκόραρε πολύ νωρίς, με την προβολή του Καπνίδη, ύστερα από σέντρα του Μπαργκάν. Στο 9', ο Δεληζήσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων» και 7 λεπτά αργότερα ο Μουμίν σημείωσε το 0-3 με τον ίδιο τρόπο, μετά από κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Πλατέλλας πέτυχε και τέταρτο γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός κέρδισε πέναλτι με τον Δωματά, ο οποίος το κέρδισε (από τον Σόουζα που τον ανέτρεψε), να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Άρης σημείωσε και πέμπτο γκολ με τον Κάσσιο, να σημειώνει το 1-5, το οποίο παρέμεινε μέχρι τέλους, αφού το παιχνίδι στη συνέχεια με τις πολλές αλλαγές έπεσε σε ρυθμό και δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη στιγμή.

Ο Δημήτρης Σπανός δοκίμασε πολλά πρόσωπα. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε 8 αλλαγές και τσέκαρε την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληροφορήθηκαν, ότι 22 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Football League.

Αιγινιακός: Τόλιος, Λιόλιος, Βλάχος,Παζιτζόγλου, Καρακώστας, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Δωματάς, Σοφιάνης.

Άρης: Καντιμοίρης (64΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄Μαραγκός) ,Ιντζόγλου (46΄Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Λώττας),Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης) και Καπνίδης (30΄λ.τρ. Κάσσος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags