Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα γεμίσουν με «χρυσάφι» τα ταμεία του Ολυμπιακού!
| 2017-09-29 09:33:00

Έτσι θα γεμίσουν με «χρυσάφι» τα ταμεία του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Έτσι θα γεμίσουν με «χρυσάφι» τα ταμεία του Ολυμπιακού!

Διαβάστε για ποιον λόγο τρίβει τα χέρια του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε από τη Γιουβέντους με 2-0 στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στο Τορίνο γέμισε με αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Τρεις εκ των διακριθέντων της ομάδας του Τάκη Λεμονή ήταν κατά γενική ομολογία οι Νικολάου, Ζντιέλαρ και Κούτρης. Τον τελευταίο τον γνωρίζαμε, καθώς έχει προλάβει να δείξει δείγματα γραφής, τον πρώτο τον ακούγαμε, αλλα δεν είχε πάρει τις ευκαιρίες να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του, ενώ για τον δεύτερο ήταν θέμα χρόνου να μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Όσον αφορά τον Νικολάου, έπεσε απευθείας στα βαθιά και απέδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι μπορεί να... κολυμπήσει. Η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική και αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ζντιέλαρ είχε δείξει ήδη πολύ θετικά δείγματα και απλά με την προχθεσινή του εμφάνιση επιβεβαίωσε ότι το μέλλον του ανήκει, αφήνοντας άπαντες ικανοποιημένους μέσα στην ομάδα.

Παράλληλα, το ταλέντο και η ποιότητα του Κούτρη είναι γνωστή εδώ και καιρό και απλά ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» φρόντισε να το υπενθυμίσει, αγωνιζόμενος πολύ αποτελεσματικά απέναντι στους μεγάλους άσους της Μεγάλης Κυρίας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έμεινε πολύ ικανοποιημένος απ' όσα είδε προχθές το βράδυ στο Τορίνο και ειδικά από τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου, για τους Πειραιώτες το κυνήγι της 3ης θέσης φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο κι αυτό που φαίνεται ως πιο... ρεαλιστικός στόχος είναι η αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας των ταλαντούχων παικτών της ομάδας, οι οποίοι μπορούν να αποδειχθούν πραγματικό... χρυσάφι για τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με τις εξαιρετικές διασυνδέσεις που έχουν αναπτύξει στην αγορά, ότι μπορούν να πουλήσουν ακριβά κάθε ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τελευταίο περίτρανο παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου με τη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags