Facebook Pixel Sportdog.gr | Προς διαζύγιο με ξένο άσο με... εντολή των οπαδών
| 2017-09-29 10:00:00

Προς διαζύγιο με ξένο άσο με... εντολή των οπαδών

Sportdog Team
Προς διαζύγιο με ξένο άσο με... εντολή των οπαδών

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει πράξη την επιθυμία των φιλάθλων.

Εάν υπήρχε ψηφοφορία για τον χειρότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έως σήμερα, ο Μάριν Λέοβατς θα ήταν το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί και όχι άδικα.

Ο Κροάτης αμυντικός, από την προετοιμασία με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι πότε μέτριος και πότε κακός και οι «προβληματικές» εμφανίσεις του συνεχίζονται και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, o οποίος παρόλα αυτά τον εμπιστεύτηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα παρά το ότι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο στο Καυτανζόγλειο.

Αυτή η απόφαση του Λουτσέσκου, αλλά και το ότι άφησε εκτός αποστολής τον Δεληγιαννίδη, δεν άρεσε καθόλου στους ΠΑΟΚτσήδες και σχολιάστηκε έντονα, με τη νέα μέτρια εμφάνιση του Λέοβατς να βάζει σε σκέψεις τον Ρουμάνο προπονητή ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Λάρισα.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα τον Δεληγιαννίδη με την ομάδα των βασικών και έδειξε πως σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον νεαρό στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και όχι τον Λέοβατς, που μόνο έκπληξη δεν θα είναι εάν αποχωρήσει από την Τούμπα τον ερχόμενο Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags