Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πήρε απόφαση ο Χιμένεθ και το γνωστοποίησε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-29 11:31:00

Το πήρε απόφαση ο Χιμένεθ και το γνωστοποίησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πήρε απόφαση ο Χιμένεθ και το γνωστοποίησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην ΑΕΚ TV μετά το τέλος του ματς με την Αούστρια προανήγγειλε κάτι σημαντικό ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα.

Ηρθε η στιγμή φαίνεται να δούμε ένα rotationαπό τον Μανόλο Χιμένεθ. Επί της ουσίας αυτό προανήγγειλε ο προπονητής μιλώντας στο AEK  TVκαι σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό ματς με την Αούστρια:

«Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και την προσπάθειά τους, όπως και με την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν. Όμως δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να παίξουν σε πολλά παιχνίδια κι αυτό σημαίνει ότι συσσωρεύεται η κούραση και μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτό που θα κάνουμε είναι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε εκτός από καλή εικόνα, να κερδίζουμε και τα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Κατόπιν μίλησε για την απόδοση του Μάρκο Λιβάγια και τα πρώτα του γκολ : «Αυτό που περιμένω είναι ο Μάρκο να συνεχίσει να είναι σε αυτό το επίπεδο. Μας κόστισε αρκετά για να φτάσει στο επίπεδο που είναι, περιμένω να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα με τα γκολ του, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι επιθετικοί».

Οσο για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη; «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το να παίζεις κάθε 3-4 μέρες απαιτεί να είσαι μεγάλη ομάδα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι δυνατά και να διεκδικούμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά ελπίζουμε να φύγουμε με τη νίκη», είπε ο Χιμένεθ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags