Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Μανόλο για πρωτάθλημα και το "καρφί" για τον Πικέ!
| 2017-09-29 14:54:00

Η ατάκα Μανόλο για πρωτάθλημα και το "καρφί" για τον Πικέ!

Sportdog Team
Η ατάκα Μανόλο για πρωτάθλημα και το "καρφί" για τον Πικέ!

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Radio Μarca και την εκπομπή Α’ Diario, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ για τον Καταλανό άσο της Μπαρτσελόνα είπε οτι «όποιος δεν αισθάνεται Ισπανός, δεν πρέπει να καλείται στην Εθνική»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ενωση τονίζοντας: «Ξεκινήσαμε δυνατά και καλά τη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Παιχνίδι, με το παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Πικέ και την Εθνική Ισπανία σχολιάζοντας: «Δεν νομίζω ότι η Πικέ έχει γνώση του γεγονότος και γιαυτό συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται. Αν στο σχολείο σου λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια, τότε μεγαλώνεις μισώντας ανθρώπους, απλώς υποθέτοντας πράγματα γι αυτούς. Όποιος δεν αισθάνεται Ισπανός, δεν πρέπει να καλείται στην Εθνική ομάδα. Θα χειροκροτήσω οποιαδήποτε επιλογή κάνει ο Πικέ στη ζωή του, αλλά όταν είναι για την φανέλα της εθνικής, θα πρέπει να την φοράει όποιος πραγματικά θέλει να την υπερασπιστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags