Facebook Pixel Sportdog.gr | Το επόμενο «χρυσό» deal για τον Ολυμπιακό με... υπογραφή Τζόρτζεβιτς!
| 2017-09-29 20:52:00

Το επόμενο «χρυσό» deal για τον Ολυμπιακό με... υπογραφή Τζόρτζεβιτς!

Sportdog Team
Το επόμενο «χρυσό» deal για τον Ολυμπιακό με... υπογραφή Τζόρτζεβιτς!

Πώς ο παλαίμαχος άσος σχετίζεται με τον παίκτη που έχει «τρελάνει» τους πάντες στο Λιμάνι.

Η «χρυσή» παραχώρηση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν αποτέλεσε μία ακόμα τεράστια επιτυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει «ξεφύγει» από τα ελληνικά δεδομένα σε επίπεδο πωλήσεων.

Ποιος θα μπορούσε, όμως, να γίνει ο «επόμενος Ρέτσος» για τους Πειραιώτες; Ένας από αυτούς που θέτουν ισχυρή υποψηφιότητα, μετά και την εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους, είναι κατά γενική ομολογία ο Δημήτρης Νικολάου.

Ο νεαρός στόπερ έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αφού είναι μόλις 19 ετών, έχει αρχίσει να παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από πέρυσι και οι μετοχές του ανεβαίνουν συνεχώς, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση στο Τορίνο, όπου έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε εξαιρετική παρουσία.

Ο μάνατζερ του ταλαντούχου άσου είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τις... ευλογίες του Ολυμπιακού, καθώς οι Ερυθρόλευκοι εμπιστεύθηκαν στον «Τζόλε» την επένδυση που έκαναν σε έναν παίκτη, στον οποίο στηρίζουν πολλά για το μέλλον.

Εξάλλου, ο παλαίμαχος άσος των πρωταθλητών διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και αγαστή συνεργασία με τους Πειραιώτες. Βέβαια, το μοναδικό «παράπονο» του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, το οποίο έχει εκφράσει σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κλείσει ένα καλό deal για πελάτη του μέσω του Ολυμπιακού.

Συνεπώς, αμφότερες οι πλευρές αισιοδοξούν ότι αυτό ήρθε η ώρα να συμβεί με τον Δημήτρη Νικολάου. Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν στον νεαρό στόπερ έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές και μεταπωλητική αξία. Ο Δημήτρης Νικολάου έχει τα φόντα να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη πώληση της ομάδας και ο «Τζόλε» ετοιμάζεται για το σημαντικό deal που περιμένει εδώ και καιρό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags