Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Αντωνιάδης!
| 2017-09-29 22:48:00

Σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Αντωνιάδης!

Sportdog Team
Σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Αντωνιάδης!

Διαβάστε για το πλάνο που γνωστοποίησε η παλιά δόξα του Τριφυλλιού, εκπροσωπώντας τους παλαιμάχους της ομάδας.

Την ύπαρξη ενός σχεδίου που έχουν στα σκαριά οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να σωθεί η ομάδα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Αντωνιάδης, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες.

Ο σπουδαίος επιθετικός του παρελθόντος εκπροσώπησε τους παλαιμάχους του Τριφυλλιού μετά το πέρας της πρώτης συνάντησής τους και τόνισε ότι σκοπεύουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο ΔΣ του συλλόγου για να αξιολογήσει αν αυτές θα εγκριθούν και θα τεθούν σε εφαρμογή.

«Ναι, έχουμε στεναχωρηθεί. Είναι η πρώτη συγκέντρωση των παλαιμάχων να καταγράψουμε το πρόβλημα. Μιλήσαμε για ένα σχέδιο οικονομικού χαρακτήρα αλλά για λόγους δεοντολογίας θα πρέπει να το πούμε πρώτα στο ΔΣ», ανέφερε σχετικά και συνέχισε:

«Δεν καταλογίζουμε ευθύνες σε κανέναν. Κοιτάζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε πως ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στα βράχια. Αν βρεθούν χρήματα θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην έχουμε πρόβλημα. Βέβαια, δεν λέμε ότι το άνοιγμα θα το λύσουμε εμείς, όμως. Αν ο Παναθηναϊκός αναρρώσει από τα άμεσα προβλήματα τότε θα έχει δημιουργηθεί και ένα κλίμα ιδανικό για να βρούμε επενδυτές για να σωθεί ο Παναθηναϊκός».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης κατέληξε: «Αν ο κόσμος ενεργοποιηθεί και βοηθήσει με το σχέδιο, νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη συγκέντρωση μας. Οι παλαίμαχοι είναι άτομα που βάζουν πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό γιατί έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας στον αθλητισμό με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την πατρίδα. Θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να βρεθούν χρήματα για να μην τιμωρηθούμε. Σε χορηγούς, Παναθηναϊκούς. Παντού θα απευθυνθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags