Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «έφτιαξε» τους παίκτες για Τρίπολη ο Μανόλο!
| 2017-09-29 23:51:00

Έτσι «έφτιαξε» τους παίκτες για Τρίπολη ο Μανόλο!

Sportdog Team
Έτσι «έφτιαξε» τους παίκτες για Τρίπολη ο Μανόλο!

Ο Χιμένεθ τους αποθέωσε για την εμφάνισή τους στο Europa League.

Η ΑΕΚ έδειξε μέταλλο κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Δεν χώνεψε ούτε τη σκέψη για ήττα, πάλεψε και πήρε τον βαθμό στο τέλος με το γκολ του Λιβάγια. Ωστόσο τα προβλήματα μετά το ματς του Europa League είναι πολλά για τους «κιτρινόμαυρους». Υπάρχουν τραυματίες και ανάμεσα σε αυτούς προστέθηκε και ο Ούρος Τσόσιτς.

Γι'αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε στην προπόνηση της Παρασκευής να διατηρήσει ψηλά το ηθικό των παικτών. Όχι ότι ήταν πεσμένο, αλλά έρχεται το κρίσιμο ματς με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, οπότε χρειάζεται εκτός από αγωνιστική και διαχείριση της ψυχολογίας.

«Μπορεί να μην κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά θέλω να σας πω ότι σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνατε και την συμπεριφορά που δείξατε. Δεν εγκαταλείψατε την προσπάθεια σε καμία στιγμή. Σας το είχα πει και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ότι θα ήμουν πάλι περήφανος για σας, ακόμα και αν δεν το είχατε κερδίσει, με την προσπάθεια που κάνατε. Και τώρα το ίδιο σας λέω. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αν είχαμε πετύχει νωρίτερα το γκολ. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Ισπανού προς τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags