Facebook Pixel Sportdog.gr | Παθιασμένη ομιλία Λεμονή και «ντόπες» ενόψει Ατρομήτου!
| 2017-09-30 00:03:00

Παθιασμένη ομιλία Λεμονή και «ντόπες» ενόψει Ατρομήτου!

Sportdog Team
Παθιασμένη ομιλία Λεμονή και «ντόπες» ενόψει Ατρομήτου!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε κίνητρο στους παίκτες του για το δύσκολο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες!

Το σύνθημα για νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε ο Τάκης Λεμονής στου Ρέντη σε ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο τους ζήτησε να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι αφού το ματς με τον Ατρόμητο είναι κομβικό.

Ο Λεμονής έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για τη συνέχεια, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «στον Ολυμπιακό αρμόζει η πρωτιά»!

«Αφήνουμε πίσω μας την Γιουβέντους. Κάναμε καλή προσπάθεια όπως σας είπα και μετά την αναμέτρηση στο Τορίνο αλλά τώρα μας περιμένει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα μπορούσα να πω κομβικό για εμάς σε αυτό το σημείο που είμαστε στο πρωτάθλημα.

Είμαστε Ολυμπιακός και στον Ολυμπιακό αρμόζει η πρωτιά. Έχουμε μείνει πίσω και θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τον αγώνα αυτόν την Κυριακή. Όπως και με Γιουβέντους έτσι και τώρα όσοι παίξετε περιμένω το καλύτερο δυνατό. Δώστε τα όλα για τη νίκη με Ατρόμητο», φέρεται να είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags