Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μας την έχουν στημένη για ΠΑΟΚ» - Συναγερμός στο λιμάνι
| 2017-09-30 09:53:00

«Μας την έχουν στημένη για ΠΑΟΚ» - Συναγερμός στο λιμάνι

Sportdog Team
«Μας την έχουν στημένη για ΠΑΟΚ» - Συναγερμός στο λιμάνι

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο Λιμάνι μετά τη βαριά τιμωρία της ΑΕΚ.

Αν και θεωρητικά θα έπρεπε η είδηση για την τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα να φέρει χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού, στην πραγματικότητα οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη στιγμή κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, αγωνιώντας σοβαρά και «πονοκεφαλιάζοντας».

Ο... πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς επάνω στο κεφάλι της Ενωσης, που μεταξύ άλλων θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τον κόσμο της στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι κάτι που προξενεί πολλούς... συνειρμούς στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο, την Κυριακή το μεσημέρι στο Φάληρο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν κρύβουν ότι φοβούνται προβοκάτσια και ήδη έχει ξεκινήσει εκστρατεία ανάμεσα στους οργανωμένους, ώστε ο καθένας να επιτηρεί τον διπλανό του και να μην ανάψει την Κυριακή στις εξέδρες ούτε μία φωτοβολίδα, που θα μπορούσε να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τους Ερυθρολεύκους ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 22 Οκτωβρίου.

«Μας την έχουν στημένη και ψάχνουν αφορμή να μας τιμωρήσουν ακόμα κι αν ανάψει... αναπτήρας! Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή για να μην κάνουμε το χατίρι κανενός», είναι η σαφής οδηγία που δίνεται από την Παρασκευή στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, που δεν κρύβουν τους φόβους τους για την ύπαρξη κέντρων, που θέλουν να δουν άδειο το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μάλιστα, όπως λένε, ελλοχεύει και ο (πολύ σοβαρός) κίνδυνος της διχόνοιας και του «εμφυλίου», εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν 22.000 άνθρωποι που έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και ήδη έχουν χάσει τα δύο πρώτα ματς της σεζόν στο Φάληρο, λόγω τιμωρίας.

Ετσι, οποιαδήποτε άλλη τιμωρία είναι πιθανό να επιφέρει μεγάλους τριγμούς στις τάξεις των οπαδών, καθώς κανείς δεν θέλει να μείνει ξανά εκτός γηπέδου, πόσω μάλλον σε ντέρμπι και ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει προπληρωμένη τη θέση του σε αυτό!

Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει μεγάλη κινητοποίηση και εγρήγορση στις τάξεις των ερυθρόλευκων οπαδών, που νιώθουν σίγουροι πως κάποιοι καραδοκούν να τους τιμωρήσουν. Γι' αυτό και έχει εκδοθεί ήδη το σχετικό... φιρμάνι να είναι όλοι και όλα «όπως πρέπει» την Κυριακή στο Φάληρο για να μην υπάρξουν... επιπλοκές και παρενέργειες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags