Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαλωθιές από το Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-30 17:49:00

Μπαλωθιές από το Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπαλωθιές από το Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φόρα από τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός έκανε πάρτι στον Πλατανιά, περνώντας με 3-0. Δύο τέρματα ο Ντίας, γκολάρα ο Ρόσα!

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του στην έδρα του Πλατανιά πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από την Κρήτη, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν στην επιθετική δημιουργία της ομάδας του Αγρινίου, αλλά και να μένουν αδίκως με δέκα παίκτες από το 63’, λόγω της αποβολής του Πλιάτσικα.

Ο Παναιτωλικός, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’. Ο Ρόσα πίεσε στην περιοχή και έκλεψε από λάθος του Στανισάβλιεβιτς, έκανε και το σου, ο Κοκκαλάς απέκρουσε προσωρινά όμως ο Ντίας από κοντά έκανε το 0-1. Μετά το γκολ το ματς άνοιξε πολύ, οι δύο ομάδες έψαξαν για το γκολ και έχασαν ευκαιρίες, όμως στο 43’ ο Ρόσα με μία σουτάρα έκανε το 0-2!

Ο Παράσχος με δύο αλλαγές προσπάθησε να ταράξει τα νερά στο ημίχρονο, οι παίκτες του μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, έχασαν και μία μεγάλη ευκαιρία στο 62’ με τον Μπούτνικ από κοντά, ωστόσο στο επόμενο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αυστηρής αποβολής του Πλιάτσικα και όλα τέλειωσαν. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 79’ ο Ντίας, από θέση οφσάιντ, έγραψε το τελικό 0-3.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντίας, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές στην κατάλληλη θέση και σημείωσε δύο γκολ (το 1-0 και το 3-0). Βέβαια, ματσάρα έκανε πάλι και ο Ρόσα, από τον οποίο ξεκινάει το πρώτο τέρμα, ενώ έχει πετύχει και ένα πανέμορφο γκολ για το 0-2.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε την ομάδα του με 4-3-3 και αμυντικούς προσανατολισμούς, ωστόσο το γρήγορο γκολ του χάλασε τα σχέδια. Βασικοί ήταν οι Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κοροβέσης, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Ντίντακ, Στανισάβλιεβιτς και Μπούτνικ. Στο ημίχρονο, με το σκορ στο 0-2, ο Παράσχος έκανε διπλή αλλαγή (Πατράλης αντί Στανισάβλιεβιτς και Στόιτσεφ αντί Κοροβέση), ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ματς.

Ο Μάκης Χάβος από την πλευρά του ξεκίνησε με το 4-2-3-1 και το παιχνίδι του βγήκε απόλυτα. Οι Ντίας Ρόζα και Κλέσιο έκαναν ξανά ματσάρα μπροστά και οδήγησαν στο μεγάλο διπλό. Ο κόουτς του Αγρινίου διαχειρίστηκε πολύ καλά την εξέλιξη του ματς, το οποίου βέβαια πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κοροβέσης (46' Στόιτσεφ), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Ντίντακ (67' Κρος), Στανισάβλιεβιτς (46' Πατράλης), Μπούτνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Μόρας, Ρόσα (52' Τσοκάνης), Μπεχαράνο (67' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Μάσουρεκ, Ντίας, Ρόζα (59' Λόπες) και Κλέσιο.

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ, το οποίο ξεκινάει από λάθος μέσα στην περιοχή του Πλατανιά. Οι Κρητικοί από δική τους γκάφα και συγκεκριμένα του Στανισάβλιεβιτς, βρέθηκαν από πολύ νωρίς να κυνηγούν το σκορ και το πλήρωσαν. Η ομάδα του Παράσχου έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και το γρήγορο γκολ ήταν μαχαιριά.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, με συνέπεια η δουλειά του διαιτητή να είναι δύσκολη. Ο Γιώργος Τζοβάρας έδειξε αυστηρότητα στο 63’ με την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πλιάτσικα, ενώ στο 0-3 που είναι οφσάιντ ο Ντίας, ευθύνεται ο βοηθός.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναιτωλικός έφτασε πλέον τους 8 βαθμούς και έπιασε τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Οι Αγρινιώτες παρουσιάζονται καλύτεροι από αγωνιστική σε αγωνιστική και δείχνουν πως την φετινή σεζόν πατάνε καλύτερα. Έχουν ποιότητα από τη μέσα και μπροστά, ωστόσο όπως δήλωσε και ο Μάκης Χάβος μετά το φινάλε του σημερινού ματς, θέλουν μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Παναιτωλικός πήγε το ματς εκεί που ήθελε από το πρώτο λεπτό. Κατάφερε να πάει το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό, βρήκε το γκολ μόλις στο 12ο λεπτό και αφού άντεξε στην αντεπίθεση του Πλατανιά, πήρε και το ματς. ΤΟ 0-2 λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με την γκολάρα του Ρόσα, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και την αποβολή του Πλιάτσια σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags