Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπάρχει ζωή στον Παναθηναϊκό!
| 2017-09-30 20:08:00

Υπάρχει ζωή στον Παναθηναϊκό!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Υπάρχει ζωή στον Παναθηναϊκό!

Οι φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν βροντερό «παρών» στη Λεωφόρο και η ομάδα ανταπέδωσε νικώντας τον ΠΑΣ με 2-0!

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με συλλαλητήριο για το μέλλον της ομάδας, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 11’ και απευθείας φάουλ του Μολίνς στο 13’. Ωστόσο, το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού την παράσταση έκλεψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που έκανε πράξη την υπόσχεση να στηρίξει την ομάδα και έδωσε δυναμικό παρών στη Λεωφόρο!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας στο… νήμα του Μολίνς και Χουλτ. Ο Σουηδός ήταν αυτός που έκανε την κίνηση στην περιοχή και την κεφαλιά που οδήγησε στο αυτογκόλ του Μιχαήλ για το 1-0, ενώ συνολικά ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που έφτιαξαν οι Πράσινοι.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Σε αλλαγή προέβη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που κατέβασε τον Παναθηναϊκό με 4-3-3 αντί για το συνηθισμένο 4-4-1-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Βλαχοδήμος, με δίδυμο στόπερ τους Μολέντο και Κολοβέτσιο, δεξί μπακ τον Κουλιμπαλί και αριστερό τον Χουλτ. Η τριάδα του κέντρου αποτελούταν από τους Σιλά, Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ. Ο Μολίνς κινήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βιγιαφάνιες στο δεξί «φτερό» και τον Άλτμαν στο αριστερό.

Ο Ουζουνίδης άλλαξε για λίγο το σύστημα σε 4-4-2 θέλοντας να «απαντήσει» στις αλλαγές του Πετράκη, ωστόσο μετά από λίγο επανέφερε το 4-3-3 που δούλεψε αρκετά καλά για τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι.

Το κλασσικό 5-3-2 εφάρμοσε ο Γιάννης Πετράκης για τον ΠΑΣ. Τερματοφύλακας ήταν ο Βελλίδης, με αμυντική τριάδα τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Μαυροπάνο. Ολόκληρη τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Καρανίκας και την αριστερή Μπουκουβάλας, ενώ στο κέντρο έπαιξαν οι Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης και Μανθάτης, ενώ οι Χαλκιαδάκης και Γιάκος αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Ο Πετράκης τα έπαιξε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας δυο επιθετικούς (Κόντε και Σολτάνι) και γυρνώντας τον επιθετικογενή Γιάκο στα χαφ. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ, αν και έγινε πιο απειλητική.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Σιλά, Χίλιεμαρκ (78’ Δώνης), Κουρμπέλης, Άλτμαν (60’ Λουντ), Βιγιαφάνιες (69’ Μουνιέ), Μολίνς

ΠΑΣ Γιάννινα: (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας (65’ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56’ Κόντε), Μανθάτης (59’ Σολτάνι), Μαυροπάνος

Η ΦΑΣΗ: Το υπέροχο απευθείας φάουλ του Μολίνς στο 13’. Με τον Παναθηναϊκό ήδη μπροστά στο σκορ από το 11’, ο Σουηδός δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη κι «έγραψε» το 2-0, μόλις 2 λεπτά μετά το πρώτο γκολ, «κόβοντας» έτσι τα πόδια των αντιπάλων.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Εμαννουήλ Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας είχε μια καλή διαιτησία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός πήρε μόλις της δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, η οποία θα βοηθήσει την ομάδα να βρει λίγη ηρεμία εν μέσω της «καταιγίδας» στα διοικητικά.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό «παρών» για να στηρίξουν την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και είδαν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να παίρνουν μια απαραίτητη νίκη.

Ο ΠΑΣ φεύγει από την Αθήνα με τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα και γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι καλύτερο στην αποψινή αναμέτρηση.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ


Θυμηθείτε πως περιέγραψε ζωντανά το παιχνίδι το Sportdog.gr:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags