Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκίνηση στη Λεωφόρο! Η αποθέωση των παικτών και η ατάκα Ουζουνίδη
| 2017-09-30 20:32:00

Συγκίνηση στη Λεωφόρο! Η αποθέωση των παικτών και η ατάκα Ουζουνίδη

Sportdog Team
Συγκίνηση στη Λεωφόρο! Η αποθέωση των παικτών και η ατάκα Ουζουνίδη

Αυτό που έγινε μετά τη λήξη της αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι βγαλμένο από τις «χρυσές» μέρες του Παναθηναϊκού!

Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της συγκλονιστικής παρουσίας του κόσμου του Τριφυλλιού!

Πάνω από 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Λεωφόρο, αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα, εν μέσω των διοικητικών εξελίξεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι των Πρασίνων δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να περνούν με συνθήματα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, έλαβαν χώρα συγκινητικές στιγμές, με τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά «Μαζί σου και στα δύσκολα, Παναθηναϊκέ», ενώ οι παίκτες του Τριφυλλιού καταχειροκροτήθηκαν και γνώρισαν την αποθέωση.

Η όμορφη ατμόσφαιρα που επικράτησε στη Λεωφόρο ανάγκασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παραδεχθεί το μεγαλείο του κόσμου. Χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το δυναμικό «παρών» του κόσμου στις εξέδρες, ο Εβρίτης τεχνικός απάντησε αφοπλιστικά ότι «Αυτό που τραγουδούν τα λέει όλα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags