Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήπως δεν έφταιγε ο Αντσελότι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-01 18:37:00

Μήπως δεν έφταιγε ο Αντσελότι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μήπως δεν έφταιγε ο Αντσελότι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Καρλέτο» έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν, αλλά οι Βαυαροί ούτε τώρα νίκησαν, καθώς έμειναν στο 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Στο 10' έπειτα από συνεργασία των δύο κεντρικών αμυντικών, ο Χούμελς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ από σέντρα του Μπόατενγκ.. 

Στο 16' η Χέρτα κέρδισε πέναλτι, το οποίο κατόπιν βίντεο εντέλει δεν υποδείχθηκε με το 0-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μπάγερν διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λεβαντόφσκι στο 49' ωστόσο ακολούθησε ένα πεντάλεπτο μπλακ-άουτ που έδωσε τη δυνατότητα στη Χέρτα να ισοφαρίσει.

Αρχικά, ο Χαραγκούτσι με ατομική προσπάθεια βρήκε τον Ντούντα που μείωσε σε 1-2 για να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό ο Σάλομον Καλού, στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Βερολινέζων κόντρα στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν στη συνέχεια πίεσε, ωστόσο σε όποιες περιπτώσεις χρειάστηκε ο Γιάρσταϊν ήταν καθοριστικός και το τελικό 2-2 διατήρησε την εσωστρέφεια στην Μπάγερν, που βλέπει την Ντόρτμουντ να είναι στο συν πέντε μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ υπάρχει και κίνδυνος να χάσει τον Ριμπερί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά και τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags