01/10/17 - 19:23

Έντονο ξέσπασμα Λεμονή! «Για όνομα του Θεού δεν είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση»!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο χαρακτήρισε την ομάδα «αδούλευτη», αλλά αρνήθηκε να καταθέσει τα όπλα. Τι είπε για το αν παρέλαβε «καμένη γη»...

Sportdog Team
Έντονο ξέσπασμα Λεμονή! «Για όνομα του Θεού δεν είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση»!
2.791views 0shares

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ποιο είναι το πιο βασικό πρόβλημα του συλλόγου: «Νομίζω στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι η δημιουργία φάσεων. Ένα σημαντικό πρόβλημα για την πλειονότητα των αγώνων. Ένα άλλο θέμα είναι πως είχαμε αρκετές φάσεις στην εστία μας. Δεχθήκαμε αρκετές επιθέσεις. Το άσχημο πως μέχρι το 60' δεν μπήκαν οργανωμένα στην περιοχή αλλά από πλάγια. Πρέπει να δούμε και την φάση του γκολ. Το σημαντικότερο είναι η δημιουργία φάσεων».

Για το ψυχολογικό πρόβλημα της ομάδας: «Συνήθως η καλή ψυχολογία έρχεται με καλά αποτελέσματα. Με νίκες. Εδώ πρέπει να αξιολογήσουμε πολλές παραμέτρους. Ξέρετε την ιδιαιτερότητα της ομάδας και την παρακολουθείτε. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει. Είχαμε και το πρόβλημα με τον Οτζίτζα-Οφόε. Δουλέψαμε πολύ αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Όταν έχεις να κάνεις με την Γιουβέντους και πρέπει να είσαι αμυντικά καλά είναι πιο εύκολο κομμάτι για τον προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι και τις φάσεις. Όταν χάνεται το μυαλό, χάνονται και οι φάσεις και τα πάντα. Τα στόπερ της Γιουβέντους άλλαξαν περίπου 200 πάσες. Αυτό λέει πολλά. Εμείς είμαστε πολύ αδούλευτοι σε αυτό το κομμάτι».

Για τη διακοπή: «Νομίζω ότι ναι η διακοπή είναι βάλσαμο. Όσοι μείνουμε στον Ρέντη γιατί θα λείπουν οι διεθνείς. Είναι σημαντικό. Να δουλέψουμε όχι μόνο φυσική κατάσταση και άλλα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες είναι πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Για τις δυσκολίες της ομάδας: «Ναι είναι η πιο δύσκολη κατάσταση αλλά για όνομα του Θεού δεν είναι μη αναστρέψιμη. Διαθέτουμε πιο καλό ρόστερ. Ίσως σε κάποιες θέσεις να θέλαμε κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Εάν συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα τότε έχουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το μήνυμά μου στους παίκτες».

Για το αν γυρίζει η κατάσταση: «Δεν θυμάμαι καλά ποια χρονιά είχαμε μείνει πίσω και μάλιστα τον Δεκέμβριο. Νομίζω με τον ΠΑΟΚ ήταν μία χρονιά. Φαντάζει δύσκολο αυτήν την στιγμή αλλά με την διακοπή και την κατανόηση του παιχνιδιού μπορούμε. Με Γιουβέντους ήταν πιο εύκολο να αμυνθούμε και να κάνουμε αντεπιθέσεις. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο δημιουργικό. Σήμερα δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί αλλά κερδίσαμε μπαλιές για να φτιάξουμε φάσεις. Αυτό δεν φτάνει για τη νίκη. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να καταφέρουμε ότι πρέπει».

Για το αν παρέλαβε «καμένη γη»: «Δεν μου αρέσει. Όχι δεν θα ήθελα το πω αυτό και να δώσω τέτοια απάντηση. Θέλει χρόνο και δεδομένα που αφορούν είτε μετρήσεις και είτε φυσική κατάσταση. Θα σταθώ ότι φαινόμαστε να έχουμε θέματα μετά το 70'. Από την άλλη η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωρίς σεζόν. Μόνο πέρυσι είχε γίνει. Όλο αυτό είναι μία δύσκολη υπόθεση. Οι παίκτες οι καλοί περιμένουν που θα πάνε. Η ομάδα ξόδεψε πραγματικά πολλά λεφτά για παίκτες αλλά ο στόχος ήταν οι όμιλοι. Δεν είναι ωραίο. Είναι άκομψο να λέω για άλλον άνθρωπο. Εγώ έχω συγκεκριμένα πράγματα και φιλοσοφία και θέλω να δουλέψω για την ομάδα και για την βελτίωση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ