Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο «Καραϊσκάκη» με Ουάρντα και κόσμο - Τι έγινε με Προτό και Ρομαό (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-01 23:00:00

Χαμός στο «Καραϊσκάκη» με Ουάρντα και κόσμο - Τι έγινε με Προτό και Ρομαό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο «Καραϊσκάκη» με Ουάρντα και κόσμο - Τι έγινε με Προτό και Ρομαό (ΦΩΤΟ)

Ένταση με τον Αιγύπτιο άσο μετά το σφύριγμα της λήξης. Πώς άναψαν τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο;

Μικροένταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα σε έναν παίκτη του Ατρομήτου και την «ερυθρόλευκη» εξέδρα, ωστόσο ελάχιστοι το πρόσεξαν λόγω της αναταραχής που υπήρξε από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι παίκτες των φιλοξενούμενων αγκαλιάζονταν και πανηγύριζαν την τεράστια επιτυχία τους με το «διπλό» μέσα στην έδρα του πρωταθλητή, ο Αμρ Ουάρντα άνοιξε διάλογο με την εξέδρα, με αποτέλεσμα να «τα ακούσει» για τα καλά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποια δημοσιεύματα του «ερυθρόλευκου» Τύπου, ο Αιγύπτιος φέρεται να έκανε και κάποια κίνηση προς τον κόσμο και συγκεκριμένα προς τη Θύρα 14, με συνέπεια να φουντώσουν οι αντιδράσεις και να υπάρξει ένταση για κάποια λεπτά.

Η αντίδραση του παίκτη, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, έγινε αντιληπτή και από τους παίκτες των Πειραιωτών, με τον Σίβλιο Προτό να τρέχει προς το μέρος του και να ζητάει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.

Ο άσος του Ατρομήτου, που για ακόμα ένα παιχνίδι είχε εξαιρετική απόδοση, κατάλαβε αμέσως ότι ξεπέρασε τα όρια και έδωσε το χέρι του στον Βέλγο πορτιέρερ, ενώ αμέσως μετά αγκάλιασε τον Αλεξί Ρομαό, που επίσης είχε κινηθεί προς το μέρος του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags