Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκληρές δηλώσεις από Γαλανόπουλο...
| 2017-10-01 23:25:00

Σκληρές δηλώσεις από Γαλανόπουλο...

Sportdog Team
Σκληρές δηλώσεις από Γαλανόπουλο...

Ο μέσος της ΑΕΚ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του για την ήττα από τον Αστέρα, τονίζοντας οτι «πήραμε ένα καλό μάθημα απόψε».

Οι δηλώσεις του 20χρονου κεντρικού μέσου της Ένωσης στην κάμερα της Nova:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι που ξεκινάω βασικός μετά την πνευμονία αν εξαιρέσουμε το ματς Κυπέλλου με την Λαμία, με την Αούστρια Βιέννης και τον Ολυμπιακό βρήκα ξανά τον ρυθμό μου και από εδώ και πέρα θα είμαι 100% έτοιμος. Μια μεγάλη ομάδα φαίνεται σε αυτά τα παιχνίδια, κάναμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν βγάλαμε αυτά που είχαμε δουλέψει, δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και νομίζω ότι είναι σαφές ότι χωρίς φάσεις δεν καταφέρνεις να πετύχεις γκολ.

Είναι έλλειψη συγκέντρωσης από την ομάδα το ότι δεχόμαστε γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Είμαστε πάντα μεγάλη ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, θεωρώ ότι ο προπονητής μας ήταν εκνευρισμένος όταν είπε ότι ντρέπεται για την αποψινή μας εμφάνιση. Προερχόμαστε από δύο δύσκολα παιχνίδια στα οποία παλέψαμε μέχρι τις καθυστερήσεις, δώσαμε το 100% όλο το 90λεπτο, είμαστε κουρασμένοι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνισή μας αυτή.

Είχαμε αρχίσει σφιχτά στην άμυνα, δεν δεχόμασταν πολλές φάσεις, αλλά είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεχόμαστε δύο γκολ. Πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματά που έχουμε, δεν είμαστε τέλειοι, να βελτιωθούμε γιατί πήραμε ένα καλό μάθημα απόψε. Οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι μας και να δουλέψουμε, όλα τα νέα παιδιά περιμένουν την ευκαιρία τους σε μια μεγάλη ομάδα, ακόμη κι αν είναι για 10 λεπτά ή λιγότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags