Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάζο για Γιουβέντους – Δεν νίκησε ούτε με… σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-01 23:49:00

Κάζο για Γιουβέντους – Δεν νίκησε ούτε με… σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κάζο για Γιουβέντους – Δεν νίκησε ούτε με… σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Γιούβε ήταν μπροστά με 2-0 επί της Αταλάντα, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και στο φινάλε έχασε πέναλτι που είδε… μόνο ο διαιτητής!

H Γιουβέντους την… πάτησε στην έδρα της Αταλάντα και έπεσε από την κορυφή!

Οι Τορινέζοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ του Μπερναντέσκι (21’) και του Ιγκουαΐν (24’).

Παρ’ όλα αυτά, η Αταλάντα δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε. Ο Γκόμεζ μείωσε με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο 31’ και ισοφάρισε με γκολ του Κριστάντε στο 67’!

Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο επεισοδιακό λίγο πριν το φινάλε. Στο 81’ ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι-φάντασμα για χέρι του Πετάνια σε εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα, αν και το χέρι του επιθετικού των γηπεδούχων ήταν κολλημένο στο σώμα του. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το instant replay, αλλά δεν άλλαξε την απόφασή του!

Όλα αυτά, όμως, έγιναν… τσάμπα για τη Γιουβέντους, αφού ο Ντιμπάλα νικήθηκε από τον Μπερίσα, που έπεσε στη γωνία του απομάκρυνε!

Ο διαιτητής συνέχισε να τα κάνει… θάλασσα, αφού στο 90’ δεν σφύριξε πέναλτι που όντως ήταν σε τράβηγμα των αμυντικού στον Ιγκουαΐν κι έτσι το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους!

 

Aтaлaнтa - Ювeнтyc 2:2 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags