Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθεωτική δήλωση Μόλινς για τους οπαδούς!
| 2017-10-02 08:12:00

Αποθεωτική δήλωση Μόλινς για τους οπαδούς!

Sportdog Team
Αποθεωτική δήλωση Μόλινς για τους οπαδούς!

Ξέρει πολύ καλά πού έχει έρθει!

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Live Sport»

Για την στήριξη του κόσμου στο ματς με τον ΠΑΣ:

«Σε αυτό το ματς, οι οπαδοί δεν μας υποστήριξαν απλά. Μας έβαλαν φτερά στα πόδια. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε νικήσει το ματς. Το λέω με βεβαιότητα. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστώ ότι αυτοί έβαλαν τα γκολ. Απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτα συναισθήματα και είμαστε ευγνώμονες».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα διοικητικά ο Παναθηναϊκός:

«Ξέρω ότι η ομάδα έχει προβλήματα. Αλλά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να συσπειρωθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Ο καθένας πρέπει να βρει τη δύναμη μέσα του και να ενωθεί με τους άλλους, ώστε όλοι μαζί να βρουν λύσεις».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στην ομάδα:

«Ασφαλώς και βλέπω μέλλον. Ήρθα εδώ τον Φεβρουάριο και εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια... Θέλω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Δεν αντιμετωπίζω την ομάδα ως ένας στυγνός επαγγελματίας που θέλει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εδώ... Ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύτηκε παρά τον τραυματισμό μου, μου έδωσε χρόνο να επανακάμψω και να παίξω ξανά σε υψηλό επιπέδο. Το εκτιμώ αυτό και θέλω να ανταποδώσω».

Για το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που σημείωσε το Σάββατο στη Λεωφόρο:

«Θεωρώ ότι έχω καλές εκτελέσεις. Απλώς δεν σας το είχα δείξει μέχρι τώρα! Πιστεύω πως θα το επαναλάβω σύντομα και θα σας πείσω»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags