Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατές ατάκες Ναζλίδη για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-02 10:35:00

Δυνατές ατάκες Ναζλίδη για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Δυνατές ατάκες Ναζλίδη για ΠΑΟΚ!

Για τα πάντα μίλησε ο άσος τη Λάρισας.

Η ΑΕΛ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να πάρει την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-1) και ο επιθετικός της ομάδας, Θωμάς Ναζλίδης, μίλησε για τον αγώνα και τον Δικέφαλο του Βορρά, για το φετινό πρωτάθλημα και φυσικά για τη Λάρισα.

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές είναι εγνωσμένης αξίας αλλά αυτό που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολογεί ούτε τα ονόματα τους ούτε την ιστορία που έχουν. Πέρυσι αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και φέτος τον περίμενα καλύτερο».

Για το ματς του Σαββάτου ανέφερε: «Είχαμε δει ότι ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα δεν έχει την ίδια δύναμη. Είπαμε ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό για να κάνουμε μία νέα αρχή για την ομάδα. Αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό και πήραμε θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο επισήμανε: «Οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στους μεγάλους και τις μικρές ομάδες έχουν εξαλειφθεί. Ο Ολυμπιακός και σήμερα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ τα ίδια. Η ΑΕΚ έχει μία σταθερότητα. Αλλά δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές που λες ότι τα παιχνίδια είναι… χαμένα ή κερδισμένα εύκολα. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».

Για την κατάσταση με της αλλαγές προπονητών στη Λάρισα δήλωσε: «Όταν υπάρχουν συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας και να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags