Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικός Βαρούχας: Τι είπε για τα πέναλτι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ποιος θέλει ψυχανάλυση!
| 2017-10-02 18:06:00

Επικός Βαρούχας: Τι είπε για τα πέναλτι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ποιος θέλει ψυχανάλυση!

Sportdog Team
Επικός Βαρούχας: Τι είπε για τα πέναλτι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ποιος θέλει ψυχανάλυση!

Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τα ματς της 6ης αγωνιστικής με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM τις διαιτησίες των αγώνων της Super League το περασμένο Σαββατοκύριακο και ξεκαθάρισε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αδικήθηκαν, αφού δεν κακώς δεν σφυρίχτηκαν πέναλτι υπέρ τους κόντρα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρούχας υποστήριξε ότι έπρεπε να δοθεί η εσχάτη ποινών τόσο στο μαρκάρισμα του Ρέντζα στον Μάτος (στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ) όσο και σε αυτό του Μάντσον στον Σεμπά (στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος). Πάντως, την παράσταση έκλεψε η ατάκα του για τον βοηθό της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης, για τον οποίο είπε ότι θέλει… ψυχανάλυση!

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Παναγιώτη Βαρούχα:

«Ένας Θεός ξέρει τι είδε ο βοηθός Νικολάκάκης (σ.σ είναι αυτός που λανθασμένα σήκωσε τη σημαία του στο γκολ του Παπάζογλου). Θέλει… ψυχανάλυση» είπε χαρακτηριστικά ο Βαρούχας, ενώ για το 1-1 των Βοιωτών (από την άσπρη βούλα) τόνισε, ουσιαστικά, πως έπρεπε να δοθεί επανάληψη στην εκτέλεση αφού «μόνο ο… Κομπότης δεν είχε μπει στην περιοχή προτού εκτελέσει ο Μπραντάο»!

Για το Λάρισα-ΠΑΟΚ: «Στο 2’ σηκώθηκε λανθασμένα η σημαία για οφσάιντ στον Πέλκα, ο οποίος θα μπορούσε να απειλήσει. Μάλιστα τον κάλυπταν δύο αμυντικοί… Στο 67’ κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο Ρέντζας πήγε με φόρα και έπεσε πάνω στον Λέο Μάτος και έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών και κίτρινη στον αμυντικό της ΑΕΛ. Στο 86’ ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα στον Κουλούρη, καθώς πήγε με τον αγκώνα στον αντίπαλό του».

Για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος: «Στο 78’ ο Μάντσον δεν βρήκε μπάλα, ανέτρεψε τον Σεμπά στην περιοχή και κακώς δεν δόθηκε πέναλτι από τον Αρετόπουλο. Στις άλλες περιπτώσεις που ζήτησαν πέναλτι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν είχαμε παραβάσεις».


Για το Αστέρας-ΑΕΚ: «Καλή διαιτησία από τον Παπαπέτρου, δείχνει ωριμότητα, αν και δεν είχε δύσκολες φάσεις να διαχειριστεί. Τώρα, στον πειθαρχικό έλεγχο, αν μία κάρτα ήταν κίτρινη ή κόκκινη, λες εντάξει ας μην ασχοληθώ, αφού και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε…».

Για το Λεβαδειακός-Απόλλων: «Τι είδε ο βοηθός Νικολακάκης στο γκολ του Απόλλωνα, όπου υπέδειξε οφσάιντ τον Παπάζογλου; Ένας Θεός ξέρει! Ο εν λόγω επόπτης θέλει… ψυχανάλυση, να τον πάρει ο Κουκουλάκης να του κάνει φροντιστήρια. Δεν μπορεί να μας ταλαιπωρεί ο κάθε Νικολακάκης. Ο διαιτητής Τζήλος σωστά πήρε τη φάση πάνω του και μέτρησε τελικά το γκολ. Είναι η δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός) που κάνει… σύσκεψη για ένα γκολ. Και στις δύο περιπτώσεις πήρε τη σωστή απόφαση πάντως. Σωστά έδωσε και το πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού (με το οποίο ισοφάρισαν οι πράσινοι), υπήρχε τράβηγμα με το γράμμα του νόμου. Εφάρμοσε τον κανονισμό. Στην εκτέλεση, πάντως, μόνο ο… Κομπότης δεν είχε μπει στην περιοχή, προτού σουτάρει ο Μπραντάο»!

Για το Πλατανιάς-Παναιτωλικός: «Ήταν σωστές οι δύο κίτρινες που δέχθηκε ο Πλιάτσικας και αποβλήθηκε. Ο Πλατανιάς υπερβάλλει με την ανακοίνωση που έβγαλε…».

Με αφορμή το τράβηγμα που δόθηκε πέναλτι στο Λεβαδειακός-Απόλλων και το τράβηγμα στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ που δεν δόθηκε πέναλτι, ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε: «Δεν βλέπω μια ενιαία εφαρμογή σφυριγμάτων και κανονισμών στα γήπεδα, σχετικά με τα τραβήγματα εντός περιοχής. Σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού είναι σωστό το πέναλτι που πήρε ο Λεβαδειακός και καλώς το έδωσε ο διαιτητής. Όταν, όμως, στη Λάρισα γίνεται κάτι παρόμοιο και δεν δίνεται, τι συμβαίνει; Η ΚΕΔ και ο Βασσάρας έχουν κάνει διάφορες επισημάνσεις στα σεμινάρια που γίνονται, για να μάθει ο καθένας τους κανονισμούς και τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει, αλλά δεν βλέπω να έχουν επισημαίνει πώς πρέπει να σφυρίζουν οι διαιτητές στα τραβήματα εντός περιοχής...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags