Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αμαρτία αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ»!
| 2017-10-02 18:33:00

«Αμαρτία αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
«Αμαρτία αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ»!

Παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου μίλησε με «σκληρή» γλώσσα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα!

O παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ -μεταξύ άλλων- και νυν τεχνικός της Προοδευτικής, Λουκάς Καραδήμος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και καυτηρίασε τα όσα συμβαίνουν στον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραδήμος χαρακτήρισε λανθασμένη την απομάκρυνση του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ τόνισε ότι είναι αμαρτία να συμβαίνουν τέτοια λάθη στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έχει δώσει τόσα χρήματα για να είναι αναταγωνιστικός.

Παράλληλα, σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Προοδευτικής επί του Ιωνικού και μίλησε για τα τεκταινόμενα της Super League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-Για τη νίκη της Προοδευτικής επί του Ιωνικού: «Πάντα τα ντέρμπι με τέτοιες ιδιαιτερότητες είναι δύσκολα. Κοιτάξαμε αρχικά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα, οι παίκτες και ο κόσμος τα ζουν πιο έντονα αυτά τα ματς. Εν μέρει είμαι ευχαριστημένος, θα μπορούσαμε και πιο εύκολα τη νίκη. Ό,τι και να κάνεις σαν προπονητής, οι παίκτες το ζουν πιο έντονα ένα τέτοιο ματς. Οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι σε τέτοια παιχνίδια, είναι σε εγρήγορση. Για αυτό πίστευα ότι καλύτερα να έχουμε ντέρμπι στο πρώτο ματς. Παίζεις στην έδρα σου και αναγκαστικά είσαι πιο… ζωντανός».

-Για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν… παρατράγουδα: «Ήρεμα ναι, όλα πήγαν καλά. Δεν υπήρξε θέμα και με τα παιδιά του Ιωνικού».
-τη μετάβασή του από τον Ιωνικό στην Προοδευτική: «Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Σου γεννάται αυτή η σκέψη στο μυαλό για το τι θα συμβεί, αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά μας…».

-Για το ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρώτη θέση: «Φαβορί σε τέτοιο όμιλο θεωρείται μια ομάδα που έχει ρίξει περισσότερα λεφτά, αλλά στο γήπεδο είναι αλλιώς. Δεν ξέρω τι να πω, θα δούμε. Θεωρείται φαβορί ο Ιωνικός με το ρόστερ που έχει και ακολουθούν κάποιες ομάδες. Πέφτουν και πολλές ομάδες, μην το ξεχνάμε».

-Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Πάντα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Πρέπει να επενδύσει και στην καλοκαιρινή του προετοιμασία ο ΠΑΟΚ. Ήταν λάθος η απομάκρυνση του Ίβιτς και οι ομάδες πρέπει να επενδύουν πρώτα στον προπονητή. Είναι αμαρτία να ρίχνεις τόσα λεφτά και γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι πολλά τα χρόνια που έχει να πάρει πρωτάθλημα και υπάρχουν κάποια παιχνίδια που πρέπει να τα πάρεις».

-Για τους Έλληνες προπονητές και τη στήριξη που δεν έχουν: «Ήδη είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και έχουν αλλάξει τόσοι προπονητές. Για αυτό δεν γίνεται να βγάλουμε και προπονητές έξω. Στο μπάσκετ που βγάζουμε προπονητές, υπάρχουν και πολλές επιτυχίες στο εξωτερικό».

-Για την έως τώρα εικόνα του πρωταθλήματος: «Δείχνει ότι δυσκολεύονται οι μεγάλες ομάδες και το πρωτάθλημα θα κριθεί οριακά. Η ΑΕΚ έδειξε μια σταθερότητα, περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα είναι καλό το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να είναι κοντά οι ομάδες».
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags