Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ζωντανοί νεκροί» στον Ολυμπιακό - Τι φέρνει τις γκέλες και πού ποντάρουν για να γυρίσει το χαρτί
| 2017-10-02 18:35:00

«Ζωντανοί νεκροί» στον Ολυμπιακό - Τι φέρνει τις γκέλες και πού ποντάρουν για να γυρίσει το χαρτί

Sportdog Team
«Ζωντανοί νεκροί» στον Ολυμπιακό - Τι φέρνει τις γκέλες και πού ποντάρουν για να γυρίσει το χαρτί

Η επόμενη μέρα στο Λιμάνι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και η κρυφή ελπίδα για... αντεπίθεση.

«Ζωντανοί νεκροί» ήταν άπαντες στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του ματς με τον Ατρόμητο και την απρόσμενη ήττα με πολύ κακή εμφάνιση. Ωστόσο, η «γκέλα» της ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ αναπτέρωσε το ηθικό των πρωταθλητών και δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στη συνέχιση του «μαραθωνίου».

Το σίγουρο είναι ότι στο Λιμάνι «χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο» με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που δείχνει η ομάδα τους και κυρίως, με το γεγονός ότι πριν από μια εβδομάδα δεν κατόρθωσε να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0. Για την απώλεια εκείνων των βαθμών δεν συγχωρούν με τίποτα τον αυτό τους στον Ολυμπιακό και όχι για την «γκέλα» με τον Ατρόμητο, που ήταν φυσικό επακόλουθο μιας κακής εμφάνισης, αν και έβαλε το... χεράκι της για μια ακόμα φορά η διαιτησία, που αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στους Ερυθρολεύκους επί του Σεμπά, όπως υποστήριζαν στο λιμάνι.

Πάντως, στον Πειραιά ήταν απόλυτα ξεκάθαροι μετά την ήττα από τους Περιστεριώτες πως η ομάδα είναι ασυγχώρητη και αδικαιολόγητη για την εμφάνισή της και τους νέους πεταμένους βαθμούς και πως από εδώ και πέρα θα πρέπει όλα τα καλοπληρωμένα στελέχη της ΠΑΕ να βρουν το γιατρικό για να... αναρρώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα ο ασθενής Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πληγώνει ακόμα περισσότερο απ' όλα τους Πειραιώτες είναι το ματς του ΟΑΚΑ και το ότι έφυγαν από εκεί χωρίς βαθμό, αν και προηγήθηκαν με 2-0. Με νίκη σε εκείνο το ματς, ο Ολυμπιακός τώρα θα ήταν ένα βαθμό μπροστά από την ΑΕΚ και θα πόνταρε στη συνέχεια στο πολύ βαρύ πρόγραμμα της Ενωσης για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα!

Είναι χαρακτηριστικό ως την Ενωση περιμένει «Γολγοθάς» τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές, ενώ έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, που θα επιβαρύνουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών της. Η ΑΕΚ παίζει κατά σειρά με Ξάνθη (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) τις επόμενες εβδομάδες, πρόγραμμα που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί για να πάρει καθαρό «κεφάλι» στο βαθμολογικό πίνακα. 

Αυτή η πολυτέλεια τώρα δεν υπάρχει, ωστόσο ακόμα κι έτσι, στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι αν καταφέρουν να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας τους τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, μια και η Ενωση ούτε την εμπειρία έχει αλλά ούτε και το βάθος στο ρόστερ της για να διαχειριστεί τους δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags