Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι με Αραούχο για τα... δικαιώματα τα ξημερώματα! - Δεν ήταν η πρώτη φορά! (Poll)
| 2017-10-02 20:23:00

Έξαλλοι με Αραούχο για τα... δικαιώματα τα ξημερώματα! - Δεν ήταν η πρώτη φορά! (Poll)

Sportdog Team
Έξαλλοι με Αραούχο για τα... δικαιώματα τα ξημερώματα! - Δεν ήταν η πρώτη φορά! (Poll)

Ο Αραούχο έκανε τον... Κινέζο μετά την ήττα στην Τρίπολη. Τι θα κάνει η ΑΕΚ για το... ξεπόρτισμα του Αργεντίνου φορ

Για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο χύθηκε άπλετο μελάνι αυτό το καλοκαίρι. Ο κόσμος τον ήθελε διακαώς, έκατσαν και οι συγκυρίες για νέο δανεισμό και ήρθε στην Ελλάδα τέλη Αυγούστου, για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, η εικόνα του σε σχέση με το περσινό εξάμηνο που τον είδαμε αγωνιζόμενο στα ελληνικά γήπεδα είναι η μέρα με τη νύχτα.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι η σκιά του παλιού καλού εαυτού του. Έχει σκοράρει μέχρι στιγμής ένα γκολ στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Λάρισα και από εκείνο το ματς αγνοείται. Η απόδοσή του είναι μειωμένη, παρότι δείχνει να το παλεύει και το χειρότερο είναι, ότι χάνει γκολ, τα οποία πέρσι δεν θα τα έχανε. Η εικόνα του προβληματίζει τους πάντες γιατί όλοι περίμεναν από αυτόν να βοηθήσει.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Αραούχο έδωσε και δικαιώματα τα... ξημερώματα. Όπως ενημερωθήκατε, ο «κινέζος» βρήκε να διασκεδάσει αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, ένα παιχνίδι, για το οποίο ο Χιμένεθ δήλωσε, ότι ντρέπεται. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, για τον οποίο οι κακές οι γλώσσες λένε, ότι τα νυχτοπερπατήματά του στην πρώτη του θητεία ήταν αξιομνημόνευτα και δεν έπαυσαν ούτε στη δεύτερη.

Τυπικά δεν προβλέπεται, να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, αφού βάσει του εσωτερικού κανονισμού είχε δικαίωμα. Επικοινωνιακά όμως το θέμα πονάει την ομάδα. Όπως και να το κάνουμε, μετά τις ήττες, κανείς οπαδός δεν θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστές της ομάδας του, να γλεντάνε στα μπουζούκια. Γι'αυτό στην ΑΕΚ όμως δεν θα το περάσουν έτσι. Σίγουρα θα του γίνει επίπληξη. Θα πρέπει όμως να αναλάβει δράση και ο Χιμένεθ, ο οποίος πέρσι τον είχε διαχειριστεί άψογα. 

Το sportdog.gr άνοιξε κάλπη και ζητά τους αναγνώστες να απαντήσουν πάνω στο θέμα που προέκυψε με τον «κινέζο».

Μπείτε στην ψηφοφορία:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags