Facebook Pixel Sportdog.gr | Περιμένει τον... κανονικό Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!
| 2017-10-02 22:38:00

Περιμένει τον... κανονικό Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Περιμένει τον... κανονικό Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Τί συμβαίνει με τον Πορτογάλο χαφ του Δικεφάλου και πότε ελπίζουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι θα βρει τον καλό του εαυτό;

H επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Δικέφαλο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την κίνηση αυτή να ενθουσιάζει τους φίλους της ομάδας.

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ περιμένουν πολλά από τον Πορτογάλο, που όμως ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό, κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

Ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στις 10 Αυγούστου στον αστράγαλο και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου έχασε πολύτιμο διάστημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μέσω των αγώνων, καθώς την ίδια περίοδο που προσπαθούσε να επανέλθει σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, πήρε και τα πρώτα του παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο δεν αγχώνονται για τον διεθνή χαφ, καθώς βλέπουν ότι προπονείται σωστά αποτελώντας υπόδειγμα επαγγελματία και βγάζει τρομερή διάθεση. Έτσι, σε συνδυασμό με τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, θεωρούν ότι ο Πορτογάλος θα έχει χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος με δουλειά και πως σε 15 μέρες θα δουν έναν… άλλο Βιεϊρίνια, πολύ πιο κοντά στα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags