Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έβαλε με τον... Θεό για την ήττα ο Γρηγορίου!
| 2017-10-03 01:20:00

Τα έβαλε με τον... Θεό για την ήττα ο Γρηγορίου!

Sportdog Team
Τα έβαλε με τον... Θεό για την ήττα ο Γρηγορίου!

Φοβερή ατάκα από τον προπονητή του Πανιωνίου μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία!

Ο Πανιώνιος έχασε με 1-0 στη Λαμία χάρη σε ένα καταπληκτικό σουτ του Μπλάζιτς κι ενώ νωρίτερα είχε απωλέσει αρκετές μεγάλες ευκαιρίες κι έτσι δεν μπόρεσε να περάσει μόνος πρώτος στη Super League.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι ο... ποδοσφαιρικός θεός δεν ήθελε ο Πανιώνιος να πάρει κάτι από την αναμέτρηση!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά, παρά την ήττα. Έχω ξαναπεί ότι ένα παιχνίδι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ενας πολύ σημαντικός είναι και η τύχη. Σήμερα θα ήμασταν δυσαρεστημένοι και με την ισοπαλία. Μπήκε ένα εκπληκτικό γκολ του Μπλάζιτς και χάσαμε. Νομίζω ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν ήθελε για εμάς κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες από παιδιά που γενικά σκοράρουν. Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι όσον αφορά το γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, αρκεί να έχουμε την ίδια διάθεση και την ίδια απόδοση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ξανά βρέθηκε κοντά μας», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το αν υπήρξε πίεση λόγω του ότι οι «κυανέρυθροι» να πέρναγαν στην κορυφή, σε περίπτωση που κέρδιζαν απόψε. «Κανένα βάρος. Τα παιδιά είχαν διάθεση, ήταν καλοί. Βγάλαμε φάσεις. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Έχουμε καλούς και ικανούς επιθετικούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags