Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Δημητρίου για Κούγια!
| 2017-10-04 06:46:00

Αποκάλυψη Δημητρίου για Κούγια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Δημητρίου για Κούγια!

Ο Πέτρος Δημητρίου ήταν ο πρώτος που είχε φτύσει ο ισχυρός άδρας της ΑΕΛ!

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού μίλησε για το δικό του περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια στον Metropolis 95,5 (ήταν ο πρώτος που είχε φτάσει αλά Ελ Καντουρί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, πριν από μερικά χρόνια), σχολιάζοντας μάλιστα ότι πλέον τα έχουν βρει!

«Η κόντρα ξεκίνησε από παλιά όταν εγώ ήμουν στην Ηλιούπολη προπονητής κι αυτός στην Παναχαϊκή. Από τότε σε όποια ομάδα πήγαινα και αντιμετωπίζαμε τον Κούγια οι εφημερίδες έγραφαν «το παιχνίδι Δημητρίου – Κούγιας». Είχε μείνει στην ιστορία αυτή η κόντρα. Ήταν ένα παιχνίδι στην Πάτρα, ο διαιτητής τον απέβαλε και περνώντας μπροστά μου με έφτυσε. Κι εγώ γύρισα μετά και τον χτύπησα.

Μετά από κάποια χρόνια βρεθήκαμε σε ένα καφέ και τα ψιλοβρήκαμε. Είναι παρορμητικός τύπος και μέσα στο γήπεδο τρελαίνεται. Χάνει τον έλεγχο, παρεκτρέπεται. Τότε με είχε φτύσει και τον χτύπησα και το απόσπασμα στο Youtube είχε γυρίσει όλο τον κόσμο. Όταν βρισκόμαστε έξω μιλάμε με τα καλύτερα λόγια. Ασφαλώς είναι καταδικαστέα όλα αυτά. Δεν ξέρω τι μπορεί να νιώθει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο.

Θυμήθηκα τα δικά μου όταν είδα όσα έγιναν στη Λάρισα. Είμαστε όλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε. Κι εγώ έχω ξεφύγει στο παρελθόν, όμως, ζήτησα συγγνώμη. Πρέπει να υπάρχει μια αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα. Εμείς τα έχουμε βρει με τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags