04/10/17 - 08:53

Δύο ανακοινώσεις Κούγια με απίθανες αιχμές για το συλλαλητήριο!

Με δύο ανακοινώσεις, την μία μετά την άλλη, με απόσταση ενός τετάρτου, «απάντησε» ο Αλέξης Κούγιας στα περί της διαδήλωσης αλλά και κάποιων σχολίων, όπως επίσης και στην εκτίμηση της Αστυνομίας, ότι ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πάνω από 2.000.

Sportdog Team
Δύο ανακοινώσεις Κούγια με απίθανες αιχμές για το συλλαλητήριο!
1.191views 0shares

Ο Αλέξης Κούγιας άφησε φανερές αιχμές κατά δημοσιογράφου αλλά και του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας κ. Αγάκου. Ιδού παρακάτω οι δύο ανακοινώσεις με την υπογραφή του ιδίου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

"Πληροφορήθηκα τις ηλικίες και τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο και λόγω κάποιων γνωστών ιδιαιτεροτήτων των διοργανωτών, έμαθα ότι διερευνάται από την Εισαγγελία Ανηλίκων Λαρίσης η διάπραξις του αδικήματος της αποπλανήσεως ανηλίκων κατά συρροή.

Όχι κι έτσι!

Πολύ γέλιο ρε παιδιά να μη γεμίζετε λεωφορείο σε μια πόλη 200.000 και σε ένα νομό 300.000 κατοίκων.

Με πολύ αγάπη και κατανόηση,

Αλέξης Κούγιας"

- "Με ενημέρωσαν για μια ανάρτηση την όποια έκανε κάποιος Χάρης Γεωργούλας, ο οποίος έμαθα ότι εργαζόταν επί Πηλαδάκη ως εκπρόσωπος τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι συνωνυμία και δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που επί δύο χρόνια με παρακαλάει να τον προσλάβω ως εκπρόσωπο τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ στη θέση του κ. Καλογιάννη με δύο κατοστάρικα το μήνα, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. Ρε κάτι σκουπίδια που υπάρχουν στην κοινωνία...

Ο ένας θέλει να προσλάβουμε την γκόμενα του, γιατί την είχε κι ο Πλεξίδας, ο άλλος παρακαλάει και μετά στεναχωριούνται, γιατί στο συλλαλητήριο πήγαν κάτι αποπλανημένα παιδάκια και κάποιοι με κουκούλες πικραμένοι κι απογοητευμένοι από τη ζωή τους από όλη την Ελλάδα.

Με πολύ κατανόηση κι εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

Υ.Γ. Όσο για την εκτίμηση της αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που έχω να πω είναι: "Περαστικά κ.Αγάκο για την αθώωση των δημοσιογράφων που γράψανε πόσους αξιόλογους και μορφωμένους αξιωματικούς φάγατε για να γίνετε επικεφαλής της Αστυνομίας στη Λάρισα με μόνα προσόντα το ανώτατο πτυχίο συνδικαλιστού και το απολυτήριο γυμνασίου".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ