Facebook Pixel Καταγγελίες για στημένο ματς ανάμεσα σε Αργεντινή και Περού
| 2017-10-05 12:55:00

«Σάλος» με στημένο παιχνίδι της Αργεντινής!

Sportdog Team
«Σάλος» με στημένο παιχνίδι της Αργεντινής!

Απίστευτη καταγγελία από εφημερίδα για την «αλμπισελέστε».

Είναι γεγονός ότι η υπόθεση πρόκρισης της εθνικής Αργεντινής στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 κρέμεται από μία κλωστή.

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι δεν είναι καλή και τα περιμένει όλα από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Η εικόνα της προβληματίζει και τα δύο ματς που έχουν απομείνει είναι κομβικής σημασίας. Σε ένα από αυτά η «αλμπισελέστε» αντιμετωπίζει το Περού.

Η εφημερίδα «Todosport» που κυκλοφόρησε σήμερα στο Περού, έχει τίτλο «Κλέφτες»! Αυτό που αναφέρει είναι πως το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στημένο έτσι ώστε να πάρει η Αργεντινή την πρόκριση.

Όπως αναφέρθηκε η ομάδα της Αργεντινής καίγεται για νίκη για να πάρει την πρόκριση. Η παρέα του Μέσι κοντράρεται με το Περού στις 2.30 τα ξημερώματα και η συγκεκριμένη εφημερίδα έβαλε «φωτιά» στο ματς με τα δημοσιεύματά της.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που παρουσιάζει για το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι στημένο δεν είναι πολύ πειστικά.

Συγκεκριμένα, λέει ότι η παρουσία του Τζιάνι Ινφαντίνο, προέδρου της FIFA, βρίσκεται στη χώρα για να ενημερωθεί για την απόφαση των ομοσπονδιών της Αργεντινής, Ουρουγουάης και Παραγουάης να αναλάβουν το Μουντιάλ του 2030.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags