Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης: «Θα γίνω δότης οργάνων, ελπίζω να γίνουμε όλοι και να σώσουμε ζωές»
| 2017-10-05 14:27:00

Δίνει το παράδειγμα ο Άγγελος: «Θα γίνω δότης οργάνων»

Sportdog Team
Δίνει το παράδειγμα ο Άγγελος: «Θα γίνω δότης οργάνων»

Δεν κρύφτηκε ο έμπειρος τεχνικός που μίλησε και για τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στο Novasports, ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για το θέμα της δωρεάς οργάνων και για το όνειρό του να προπονήσει τον ΠΑΟΚ που έγινε πραγματικότητα.

Ο Έλληνας τεχνικός, σόκαρε άπαντες όταν μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η γυναίκα του με την καρδιά της. Παράλληλα προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σχετικά με το θέμα της δωρεάς οργάνων.

Σχετικά με το θέμα της δωρεάς οργάνων είπε: «Η γυναίκα μου είναι δότης. Τώρα θα γίνω και εγώ. Και ελπίζω να γίνουμε όλοι δότες για να σώσουμε ζωές. Υπάρχει και ένα θέμα με την εκκλησία. Τη δική μου σχέση με την εκκλησία, την γνωρίζετε όλοι. Μου είπαν γιατροί ότι η εκκλησία είναι μια τροχοπέδη… Και θα πρέπει να δώσει η εκκλησία το έναυσμα. Δε λέει όχι, δε λέει και ναι. Πρέπει να πει "ναι"! Θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση για να γίνει και αυτό. Θα ξεκινήσω μια καμπάνια και μέσω της εθνικής ομάδας. Και θα πρέπει να γίνει και συζήτηση στη Βουλή».

Για το όνειρό του να προπονήσει τον ΠΑΟΚ είπε: Εγώ ήθελα να γίνω μία ημέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ και ας με διώξουν, ρε παιδί μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου και την ικανοποίηση μου για τα όσα πετύχαμε. Βέβαια με πολλές αντίξοες συνθήκες. Εμείς τον πήραμε τον Αναστασιάδη και μετά το καλοκαίρι θα πάμε να πάρουμε έναν μεγάλο προπονητή. Μεγάλο προπονητή όμως τι εννοούσαν σε ηλικία γιατί το μεγάλος προπονητής είναι ένα μεγάλο θέμα, έχει σημασία από το ποιος είσαι και τι κάνεις. Με αυτό λοιπόν μπήκα και όταν πας στα αποδυτήρια και το διαβάζει ο ποδοσφαιριστής λέει τι είναι αυτός, αυτόν θα τον διώξουν σε δύο μήνες. Έπρεπε λοιπόν να διαχειριστώ και αυτό. Ποτέ δεν πήγα στον ΠΑΟΚ με άλλες συνθήκες εγώ»

Έκλεισε αναφερόμενος στο μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Κανονικά έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο. Από την πρώτη η ημέρα που μπήκα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags