Facebook Pixel Ρε Ποτουρίδη, παίζεις με Μέλμπεργκ και αντιγράφεις Αβραάμ;
| 2011-01-16 20:56:00

Ρε Ποτουρίδη, παίζεις με Μέλμπεργκ και αντιγράφεις Αβραάμ;

Ρε Ποτουρίδη, παίζεις με Μέλμπεργκ και αντιγράφεις Αβραάμ;

«Κακό» παράδειγμα για τον Γιάννη Ποτουρίδη είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κανείς φυσικά δεν αμφισβητεί την αξία του έμπειρου αμυντικού ο οποίος είναι από τους σταθερότερους σε απόδοση Έλληνες παίκτες τα τελευταία χρόνια, όμως έχει ένα κακό συνήθειο. Παίζει πολύ με τα χέρια εντός περιοχής.

Ο Γιαννάκης ο Ποτουρίδης, από όλο το «πακέτο» που προσφέρει ο Αβραάμ απ’ ότι φάνηκε και στο ματς με τον Ηρακλή αλλά και με τον Πανσερραϊκό, έχει… εστιάσει στα σπρωξίματα και στο τράβηγμα φανέλας.

Ο Παπαδόπουλος πολλές φορές τη γλιτώνει λόγω εμπειρίας, αλλά ο μικρός υιοθετώντας τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού θα προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό.

Χάθηκε να παραδειγματιστεί από τον Μέλμπεργκ; Ο Σουηδός με το αρχοντικό του στυλ και τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο μαρκάρει δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του.

Το να έχεις στην ομάδα σου  μια προσωπικότητα και ένα ποδοσφαιριστή με τη καριέρα του Όλοφ είναι πραγματικά δώρο. Θα πρέπει να το εκτιμήσει ο Ποτουρίδης ανάλογα και να κοιτάξει να αντιγράψει στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού του μόνο τον Σουηδό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags